• Dometic Cool-Ice CI-55 kylmäkuljetusarkku
 • Dometic Cool-Ice CI-55 kylmäkuljetusarkku
 • Vahvat, ergonomiset polyeteenikahvat helppoon kuljetukseen
 • Vahvat kahvat kiinnityspisteissä
 • Tukevasti muotoillut kahvat
 • Monipuoliset lisävarusteet
Tämä erittäin tehokas ja kevyt kylmälaatikko pitää jään jäässä useita päiviä. Sen paksun jääkaappitason vaahtoeristyksen ja kannen ainutlaatuisen labyrinttitiivisteen ansiosta juomat kulkevat jääkylminä mukanasi – minne tahansa!

Dometic Cool-Ice CI-55 kylmäkuljetusarkku

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 9600000542

Toimitusaika: Kysy

Hinta: 189,00 18900
Määrä: kpl

Erinomainen tiivisteiden suunnittelu
Korkeat ulkolämpötilat, epätasainen maasto, pölyä ja mutaa? ”Tuhoutumattomat” Dometic-kylmälaatikot selviytyvät kaikesta. Kylmälaatikot on varustettu erittäin tehokkaalla eristyksellä, ja ne kylmennetään kylmävaraajilla tai murskejäällä pitämään ruokatavarat, kalat, syötit, riista yms. tuoreina ja raikkaina. Tämä onnistuu jopa useamman päivän ajan käytöstä ja sääolosuhteista riippuen! Niissä on myös 5 vuoden takuu! Näiden iskunkestävästä muovista valettujen, saumattomien kylmälaatikoiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Tässä luotettavassa kylmälaatikossa on vahva ja paksu jääkaappiluokan vaahtoeristys ja ainutlaatuinen labyrinttitiiviste, joka pitää kylmän ilman sisällä ja kuuman ilman ulkona pidempään. Näin jää säilyy paljon pidempään kuumista ulkolämpötiloista huolimatta.

Pidä jäässä päiväkausia
Dometic Cool-Ice -kylmälaatikot, kuten Dometic Cool-Ice CI-55, sopivat erinomaisesti mihin tahansa tilanteeseen, jossa virtaa ei ole helposti saatavana. Ne pitävät jään jäässä päiväkausia – jopa kymmenen päivää mallin käytöstä ja olosuhteista riippuen. Nämä vankat kylmälaatikot kestävät erinomaisesti altistumista sääolosuhteille erityisesti veneissä. Paksu jääkaappitason vaahtoeristys ja labyrinttitiiviste edistävät osaltaa jään säilymistä pidempään. Sen rotaatiovaletun rakenteen ansiosta siinä ei ole saumoja, joista lämpö pääsisi sisään tai kylmä ulos! Cool-Ice-kylmälaatikot ovat myös erittäin lujia, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Tässä kylmälaatikon pienemmässä mallissa on kätevä kantohihna, jonka ansiosta laatikkoa on helppo kuljettaa.

Lisävaruste kaikkiin tarpeisiin
Runsaat lisävarusteet sekä käyttäjäystävällisyys ovat etusijalla Dometic Cool-Ice -kylmälaukkujen uudessa muotoilussa. Uusi kylmälaukkujen lisävarustesarja tekee matkustamisesta entistäkin mukavampaa, pitää kylmälaukun turvallisesti kiinnitettynä erilaisissa paikoissa, auttaa pitämään ruoat ja juomat paremmin järjestyksessä ja tarjoaa jopa telineen juomapullolle tai kalastusvavalle! Jokaiseen uuteen Dometic-kylmälaukkuun on saatavilla istuinpehmuste, joka on helppo kiinnittää ja irrottaa ja joka tekee kylmälaukusta mukavan istuimen kalastukseen tai veneeseen. Korit ja välijakajat auttavat pitämään Dometic-kylmälaukun sisällön järjestyksessä ja estämään ruokien pilalle menemistä pitämällä kalojen syötit ja lounaan omissa lokeroissaan. Näiden lisäksi kehitimme sarjan lisävarusteita, jotka voidaan kiinnittää uusiin Dometic-kylmälaukkuihin. Kevyeen ja helposti asennettavaan pidikkeeseen voidaan kiinnittää enintään kaksi pullotelinettä, vapateline tai pullonavaaja. Yhdistele ja vaihtele näitä lisävarusteita haluamallasi tavalla!

Ominaisuudet

 • Erittäin paksu eristys, erinomainen lämmöneristys
 • Erittäin tehokas labyrinttitiiviste
 • Tehty ilman saumoja UV-kestävästä muovista, helppo puhdistaa
 • Kantokahvoihin integroidut kiinnityskoukut
 • Optimoitu tilavuus/paino-suhde
Tekniset tiedot
 • Tilavuus 55 litraa
 • Ulkomitat S 515 x K 432 x L 570 mm
 • Paino 10,6 kg

Viiden vuoden takuuaika

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.