Paras kiikari liikkeeseen 14x
  • Fraser Optics STEDI-EYE® Monolite
Ainutlaatuinen gyrostabiloitu kiikari joka ei vain tasaa käsien vapinaa vaan 98% liikkeestä! Viranomaiskäyttöön tai vakavalle harrastajalle.

Gyrovakaajan ansiosta voidaan käyttää kaksinkertaista 14x suurennosta normaaliin 7x nähden.

Fraser Optics STEDI-EYE® Monolite

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi:

arvio 1 viikko

Hinta: 2490,00 249000 2990,00 € 299000
Määrä: kpl

• Gyrostabiloitu kuva
• 14x suurennos
• Monikerrospinnoitettu optiikka
• Jopa 98% liikkeestä poistetaan
• +/- 8° kuvanvakautus
• 100% vesitiivis, huurtumaton, iskunkestävä ja kelluva rakenne
• Liukumaton neopreenipinnoite
• Käyttölämpötila -32ºC - +49ºC

Fraser Optics 14x40 STEDI-EYE® Monolite monokulaari on kehittynyt elektro-optinen laite joka on suunniteltu pitkän kantaman havainnointiin epävakaalla alustalla. Fraser Optics on kehittänyt elektro-optiikka Yhdysvaltain armeijalle jo vuodesta 1972 ja on alan johtava yritys uuden sukupolven optisella vakauttajalla varustettujen kiikarien valmistaja. Stedi-Eye -sarjan optiikka valmistetaan Yhdysvalloissa ja niissä on erittäin vankka runko joka on valmis kestämään pitkäaikaista käyttöä vaativissa olosuhteissa. Saatavana on myös useita binokulaarisia kiikarimalleja.

Fraser Optics 14x40 STEDI-EYE® Monoliten käyttämä gyrotärinänvaimennustekniikka korjaa jopa 98 % käsien vapinan ja aluksen liikkeen aiheuttamasta liikkeestä kuvassa. Tämä on erityisen hyödyllistä tarkkailtaessa ympäristöä liikkuvassa veneessä, ajoneuvossa tai helikopterissa. Kun kiikarin optinen kotelo keinuu ja heiluu, gyromekanismi kompensoi liikkeen mekaanisesti orientoimalla prismat vastakkaiseen suuntaan. Tämä vakauttaminen tapahtuu reaaliajassa ja korjaa liikkeen 8 asteeseen asti. Säänkestävä kotelo, täysin monikerrosoptiikka ja säädettävä diopteri tekee Monolitesta monipuolisen kiikarin virkistys-ja ammattikäyttöön.

STEDI-EYE® Monoliten 14x suurennus sopii hyvin pitkän kantaman katseluun vesillä, ilmassa sekä tiellä. Gyrovakauttaminen takaa että kuva on täysin vakaa huolimatta käsien vapinasta toisin kuin yleisestä on suuren suurennoksen muussa optiikassa. Vaikuttava 4.3 kaariminuutin resoluutio ja 8 asteen skannausnopeus varmistaa, että Monolite on suosittu myös monenlaisissa kaupallisissa ja lainvalvonnan sovelluksissa.

Fraser Opticsin patentoima komposiittioptinen pinnoite minimoi heijastuksia ja maksimoi valonläpäisyn läpi koko optisen kanavan. Lisäämällä useita kerroksia kunkin linssin pintaan, suunnittelijat ovat luoneet järjestelmän, joka tuottaa kirkkaat kuvat erittäin korkealla kontrastilla.

Toimitussisältö:
- Fraser Optics STEDI-EYE® Monolite
- suojapussi
- 2 kpl CR123 paristoa
- puhdistuskitti

TAKUU 24 kkArvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.