• JL Audio 8" koteloitu M6-8W Subwoofer, musta
  • JL Audio 8" koteloitu M6-8W Subwoofer, musta
  • JL Audio 8" koteloitu M6-8W Subwoofer, musta
Koteloitu subwoofer-järjestelmä M6-8W-subwooferelementillä (200 W, 4 Ω) - kiiltävä musta kotelo, asemetallin harmaa koristerengas, titaaninvärinen Sport-ritilä

Asianmukaisesti suunnitellusssa äänentoistojärjestelmässä subwooferin lisääminen vapauttaa pienemmät pääkaiuttimet matalien taajuuksien toiston taakasta. Tästä johtuen järjestelmä ei ainoastaan soi kovempaa vaan se myös soi puhtaammin kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Alan ehdotonta huippua!

Myydään kappaleittain


Marinean JL Audio YouTube kanava

JL Audio 8" koteloitu M6-8W Subwoofer, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: M6-8FES-Gb-S-GmTi-4

Toimitusaika: Kysy

Hinta: 870,00 87000
Määrä: kpl

Tiedostot

Tämä subwoofer-järjestelmä on valmis asennettavaksi veneeseesi. Huipputukeva, täysin lasikuituvalmisteinen kotelo, jossa on kaunis kiiltävävalkoinen gelcoat-pintakäsittely. Suljettu kotelo on tarkkaan viritetty tuottamaan huippulaadukasta bassovastetta veneessä. Varustettu parhaan suorituskyvyn 8 tuuman M6-8W subwoofer-elementillä.

Kaiutin toimii parhaiten vahvistinteholla 75 - 200W. Koteloon ei ole porattu reikää kaiutinkaapelille, vaan asentaja voi valita parhaan kohdan josta kaapeli tuodaan kotelon läpi asennuspaikan perusteella.

Kuten kaikki JL Audio -merenkaiuttimet, tämä kaiutin on rakennettu kestämään todellista suolaisen veden meriympäristöä tarjoten vuosikausien kuuntelunautinton.

Teknisiä tietoja
Jatkuvan tehon kesto (RMS) 200 W
Nimellisimpedanssi 4 Ω
Kotelotyyppi Suljettu
Viimeistely Sileä Gelcoat-pinnoite

Mitat
Leveys 381 mm
Korkeus 366 mm
Syvyys 267 mm


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.