SUPERTARJOUS
ALE 66 %
  • Tactical Trek Boot pelastuspukukenkä
Erikoiskenkä pelastuspuvun kanssa käytettäväksi. Kengän pohjassa on suurikokoinen rei'itys, jotta vesi poistuu nopeasti kengistä. Puetaan pelastuspuvun jalkaosan päälle.

Tactical Trek Boot pelastuspukukenkä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi:

Myymälässä

Hinta: 79,00 7900 229,00 € 22900
Määrä: kpl
Tactical Rubber Technology™ -pohja antaa jalkineelle erinomaisen pitävyyden niin märillä kuin kuivillakin pinnoilla. Jalkineen pohjallinen on suunniteltu siten, että vesi pääsee poistumaan pohjan läpi esteettä. Kengän jalkaholvi on muotoiltu ulkopuolelta siten, että tikapuilla kiivettäessä on helppo löytää jalkapohjan keskipiste ja oikea tasapaino. Kengän ulkopinnan "ballistic mesh"-verkkomateriaali estää kivien ja muiden epäpuhteuksien kulkeutumisen jalkineen sisään, estämättä kuitenkaan veden vapaata virtausta.

Kantapää ja varvasosa on vahvistettu kumilla kestämään erittäin kovaa käyttöä. Pinnan TPU-materiaali on kulutuskestävyydeltään moninverroin perinteistä nahkaa suurempi. Materiaalit on käsitelty DWR (durable water repellant) -pinnoitteella, joka estää veden imeytymisen materiaaleihin. Jalkapohjan rei'itys nopeuttaa jalkineen kuivatusta ja pitää sen hengittävänä koko käytön ajan. Kengän pehmikkeet eivät myöskään ime itseensä vettä.

Huom.
Valitse noin kaksi numeroa suurempi kenkä kuin mikä normaali kengän kokosi on.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.