• Panasonic KX-HN6011New Smart Home Aloituspakkaus 2
 • Panasonic KX-HN6011New Smart Home Aloituspakkaus 2
Panasonic Smart Home Aloituspaketti 2 on mainio tapa aloittaa jos Smart Home-maailma on jo tuttua. Lisänä Aloituspaketti 1:seen tässä paketissa on mukana sisään asennettava sireeni.
Kaikki Smart Home Aloituspaketti 2 kuuluvat osat on helppo asentaa älypuhelimen tai tabletin sovelluksella (Home Network System), ja koska järjestelmä on langaton, sotkuiset johtorykelmät ovat historiaa. Paketin sisältämät anturit voivat älylaitteisiin ja lankapuhelinverkkoon liitettyinä lähettää hälytyksiä, ja järjestelmä mukautuu aina kulloisiinkin tarpeisiin, sillä siihen voi lisätä muitakin Panasonic Smart Home -tuotteita.

Panasonic KX-HN6011New Smart Home Aloituspakkaus 2

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: KX-HN6011NEW

arvio 1-3 päivää

Hinta: 219,00 21900 279,00 € 27900
Määrä: kpl
Etäisyys ei haittaa
Panasonic Smart Home -järjestelmä toimii jopa 300 metrin etäisyydellä. Niinpä kamerat, anturit ja Smart Plug -pistorasiat ovat yhteydessä toisiinsa ja sinun hallinnassasi suuressakin kodissa, laajalla alalla.

Ei kuukausimaksuja
Panasonic Smart Home -paketin hankintahinta on ainoa kuluerä. Pakettiin ei liity minkäänlaisia kodinturvajärjestelmiin tavallisesti liittyviä kuukausiveloituksia. Ainoa asia mitä järjestelmä tarvitsee toimiakseen on reititin ja siinä dataominaisuus, jotta voit hallita etänä koko järjestelmää.

Turvallisempi kuin WiFi
Panasonic Smart Home -laitteet ovat yhteydessä toisiinsa langattoman Ultra Low Energy (ULE) -standardin välityksellä. Se on tavallisissa kuluttajaelektroniikkatuotteissa näkymättömämpi kuin tavanomaisempi ja helposti murrettava WiFi-tekniikka.

Kätevä käyttöönotto
Koska Panasonic Smart Home -järjestelmä toimii langattomasti, se on hämmästyttävän helppo ottaa käyttöön. Riittää, että liität keskusyksikön verkkoon, lataat hallintasovelluksen (Home Network System) älypuhelimeen ja paritat kunkin laitteen keskusyksikön kanssa. Myös pariliitos onnistuu takuulla. Sinun tarvitsee vain painaa yhtä painiketta kustakin laitteesta ja yhtä painiketta keskusyksiköstä. Ylimääräisten Smart Home -laitteiden liittäminen on aivan yhtä helppoa.

Älykkään keskusyksikön ominaisuudet
Jokaisen Panasonic Smart Home -järjestelmän ytimessä on keskusyksikkö, joka on langattomasti yhteydessä järjestelmän muihin Smart Home -laitteisiin. Sen käyttöönotto tapahtuu yhdellä painikkeen painalluksella, ja se on yhteydessä muihin Smart Home -laitteisiin jopa 300 metrin säteellä.

Tunnistimilla turvaa liikkumiseen
Sen lisäksi, että Smart Home -liiketunnistimet havaitsevat asiattomat tunkeilijat ja halutessasi aktivoivat hälytyssireenit tai kamerat, niitä voidaan hyödyntää myös lukuisissa kätevissä, automaattisesti kytkeytyvissä kodin toiminnoissa. Esimerkiksi portaikkoon kytketty liiketunnistin voi sytyttää alakerran Smart Plug -pistorasiaan liitetyt valot päälle. Liiketunnistimen herkkyys on säädettävissä, jottei järjestelmä aktivoidu vahingossa perheen lemmikkien liikkeestä.

Aktivoituu auetessa tai sulkeutuessa
Vaikka Smart Home -järjestelmän ovi- ja ikkuna-anturien asennus vie vain pienen hetken, ne muodostavat kattavan, tehokkaan kodinturvaratkaisun. Koska anturit ovat langattomasti yhteydessä kaikkiin muihin Smart Home -järjestelmän laitteisiin, aktivoituva ovi- tai ikkuna-anturi voidaan määrittää tekemään monia asioita, esimerkiksi lähettämään hälytyksiä älypuhelimeen ja lankapuhelinverkkoon, sytyttämään valoja tai käynnistämään kovaäänisen hälytyssireenin.

Helppo käyttää
Jokaista Panasonic Smart Home -järjestelmän osaa voidaan hallita täysin älypuhelimella tai tabletilla erittäin helppokäyttöisen sovelluksen kautta. Sovelluksella onnistuu kaikki valvontakameran välittämän reaaliaikaisen kuvamateriaalin katselemisesta sekä valojen sytyttämisestä ja sammuttamisesta aina ikkuna-anturien tai liiketunnistimien aktivoitumisesta aiheutuviin hälytyksiin.

Sitä mitä haluat silloin kun haluat
Smart Home -järjestelmällä on kolme erilaista toimintatilaa. Eninnäkin sen voi valjastaa käyttöön silloin, kun olet kotona. Kodin automaattiset toiminnot voivat sytyttää valot päälle tai hälyttää, kun joku on ovella. Toiseksikin sen voi valjastaa käyttöön, kun olet poissa kotoa. Tällöin kameroihin sekä ikkuna-/oviantureihin ja liiketunnistimiin perustuvat turvatoiminnot tarkkailevat kotiasi. Kolmanneksikin koko järjestelmän saa kytkettyä kokonaan pois päältä.

Smart Home -järjestelmä kasvaa tarpeiden muuttuessa
Smart Home -järjestelmän kehittyneen verkkotekniikan ansiosta voit sopeuttaa ja laajentaa järjestelmääsi muuttuvien tarpeidesi mukaisesti. Voit räätälöidä järjestelmästä juuri sinulle sopivimman yhdistämällä kaaviossa esitettyjä laiteyhdistelmiä mielesi mukaan, ja Panasonic työstää jo lukuisia uusia laitteita, joita voit pian lisätä mutkattomasti verkkoosi, kunhan ne tulevat saataville.

Panasonic Smart Home järjestelmän edut
 • Ei kuukausimaksuja!
 • Helppo asennus - Aloituspakkauksen lisälaitteet ovat jo valmiiksi paritettu HUBin kanssa yhteen, muiden lisälaitteiden paritus onnistuu yhdellä napilla
 • Pitkä kantama - Smart Hubin (Smart Homen keskus) voi asentaa JOPA 300 m päähän valvontalaitteesta
 • Turvallisuus - Järjestelmä toimii DECT-taajuudella eli on käytännössä mahdoton hakkeroida
 • Useita lisälaitevaihtoehtoja - kaikki tarvittavat lisälaitteet löytyvät valikoimasta. Lisälaitteilla voi koota täydellisen turvajärjestelmän kohteeseen kuin kohteeseen.
 • Helppokäyttöinen ja ilmainen hallintasovellus - suomeksi ja todella selkeillä ohjeilla.
 • Ei tallenna mitään pilveen - HUBissa on paikka muistikortille ja näin kukaan ei pääse käsiksi tallennettuun materiaaliin (muistikortti ei sisälly tuotepakkaukseen)
 • Ideaali koti- ja mökkiympäristöön - Kameroiden avulla voi seurata jopa mökin lämpötilaa etänä ja kosteussensori lähettää tarvittaessa viestin mikäli kosteustaso asunnossa nousee
 • Panasonic valvontajärjestelmä liitetään 2,4 Ghz WLAN-verkkoon
 • Käyttöjännite 230V
Hälyytystilat
 • Pois päältä
 • Päällä - Poissa kotoa
 • Päällä - Kotona
Aloituspaketti 1 sisältää seuraavat tuotteet
 • Smarthub KX-HNB600
 • Ovi- / ikkunasensori KX-HNS101NEW
 • Liiketunnistin KX-HNS102NEW
 • Sireeni KX-HNS105NEW
Tuotteilla on kahden vuoden takuuaika
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.