• Panasonic KX-HNC600NEW Ulkokamera
  • Panasonic KX-HNC600NEW Ulkokamera
Valvontakamera ulkokäyttöön - Koska turvallisuus alkaa ulkopuolelta!

Panasonic KX-HNC600NEW Ulkokamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: KX-HNC600NEW

arvio 1-3 päivää

Hinta: 129,00 12900 149,00 € 14900
Määrä: kpl
Pienikokoinen säänkestävä valvontakamera pitää kotiasi silmällä ulkopuolelta ja huomaa mahdolliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Se lähettää reaaliaikaista kuvaa älypuhelimeen tai tablettiin riippumatta siitä, missäpäin maailmaa oletkaan.

Esittelyssä henkilökohtainen vartijasi
Pienikokoiseksi ja säänkestäväksi muotoiltu langaton, verkotettava valvontakamera tuottaa värikuvaa ja yökuvaa sekä lähettää reaaliaikaista videokuvaa älypuhelimeen tai tablettiin. Kamerassa on sisäänrakennetut visuaaliset ja infrapunatunnistimet, joissa on valittavan alueen tunnistus. Ongelman havaitessaan se voi lähettää hälytyksen, ja sisäänrakennetun mikrofonin kautta sekä kuulet että näet, mitä tapahtuu. Sen kuvaa voidaan jopa tallentaa järjestelmän keskusyksikössä sijaitsevalle SD-muistikortille (lisävaruste).

Toimii molempiin suuntiin
Ulkokäyttöön tarkoitettu Panasonic-valvontakamera ei ole pelkkä passiivinen seurantalaite. Sen sisäänrakennetun mikrofonin kautta sekä kuulet että näet, mitä tapahtuu, omasta sijainnistasi riippumatta. Sisäänrakennetun kaiuttimen kautta voit puhua suoraan kenelle tahansa, joka on kuuloetäisyydellä. Voit vaikka kysyä postinkantajalta, voisiko hän toimittaa postin toiseen osoitteeseen
  • Käyttöjännite 230V
  • IP55
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.