• Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello

quatix® 7 – Sapphire Edition -GPS-monilajiälykello, jossa on kirkas AMOLED-näyttö, sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset veneeseen ja muualle.

Linssin materiaali: Safiirikristalli
Kehyksen materiaali: Titaani
Kotelon materiaali: Kuituvahvisteinen polymeeri ja titaaninen takakansi
Hihnan materiaali: Silikoni
Kotelon koko: 47 x 47 x 14,5 mm
Näytön koko: Halkaisija 33,02 mm (1,3″)
Näytön tarkkuus: 416 x 416 kuvapistettä
Näytön tyyppi: AMOLED (aina käytössä)
Paino: 70 g (vain kotelo: 47 g)

Garmin quatix 7 – Sapphire Edition veneilykello

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 010-02582-61

Myymälässä

Hinta: 949,00 94900 1049,00 € 104900
Määrä: kpl

Tiedostot

AKUNKESTO
Sisäisen, ladattavan litiumakun akunkesto on enintään 16 päivää älykellotilassa, 42 tuntia GPS-tilassa ja enintään 60 tuntia UltraTrac™-akunsäästötilassa.

TEHOKAS MUOTOILU
Kestävässä, hienostuneessa kellossa on suuri 1,3″:n aina käytössä oleva AMOLED-näyttö, jossa on DLC (diamond-like carbon) -pinta ja naarmuuntumaton safiirilasinen linssi.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET
Perinteisten, kaikissa ympäristöissä toimivien painikkeiden kumppanina on herkästi reagoiva uusi kosketusnäyttö, jossa voit tehdä valintoja ja käyttää toimintoja nopeasti.

KATTAVAT YHTEYDET
quatix® 7 – Sapphire Edition voi muodostaa yhteyden tiettyihin yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin, ja sillä voi etäkäyttää keskeisiä MFD-ominaisuuksia, kuten kartan zoomausta, asettelupikavalintaa, Fusion®-stereota ja automaattiohjausta.

AUTOMAATTIOHJAUKSEN HALLINTA
Voit ohjata venettä, vaikka et ole ruorissa. Automaattiohjaussovelluksella voit muuttaa kulkusuuntaa, ottaa käyttöön kuvio-ohjauksen ja seurata GPS-reittiä.

FUSION-LINK™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ
Voit hallita veneen viihdejärjestelmää kellon sisäisellä Fusion-Link™ Lite -sovelluksella.

SIIRRÄ TIETOJA
Yhdistämällä quatix® 7 – Sapphire Edition -laitteen veneen yhteensopiviin laitteisiin voit tarkastella tietoja, kuten veden syvyyttä, moottorin kierroslukemaa, tuulta ja mukautettuja tietoja.

HÄLYTYKSET
quatix® 7 – Sapphire Edition parantaa tilannetietoisuuttasi vesillä hälyttämällä lähestyvistä vuoroveden muutoksista ja ankkurin laahauksesta.

REITTIPISTEEN MERKINTÄ
Sinun ei tarvitse palata ruoriin joka saaliin merkintää varten. Voit asettaa karttaplotterin reittipisteitä kellon avulla missä tahansa veneen alueella.

GARMIN SAILASSIST™ -TOIMINNON OMINAISUUDET
Purjehduksessa on tärkeää voida visualisoida lähtö pelkän ajoituksen sijasta. Luomalla virtuaalisen lähtöviivan voit ajoittaa lähdön täydellisesti. Luovimisavustimen avulla näet lisäksi, nouseeko vai laskeeko vene.

BLUECHART® g3 -KARTAT
quatix® 7 – Sapphire Edition tukee ensiluokkaisia rannikkokarttoja, jotka sisältävät Navionics®-tietoja.

USEAN MANTEREEN TOPO-KARTAT
Lataa TopoActive Europe -karttoja, jotka pitävät sinut reitillä. Sisäisellä Wi-Fi®-yhteydellä voit ladata ja päivittää karttoja ja ohjelmistoja helposti ilman tietokonetta.

GOLFKENTTÄKARTAT
Käytä värillisiä CourseView-karttoja, jotka sisältävät yli 42 000 golfkenttää eri puolilta maailmaa, sekä kosketustähtäystä ja PlaysLike-etäisyyttä.

SKIVIEW™-KARTAT
Rinteissä voit käyttää esiladattuja SkiView-karttoja sekä tarkastella yli 2 000 hiihtokeskuksen rinteiden nimiä ja vaikeustasoja. laskettelukeskuksesta maailmanlaajuisesti.

USEAN GNSS-JÄRJESTELMÄN TUKI
Käyttämällä useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo) paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä kuin pelkän GPS-järjestelmän avulla.

MONIKAISTAISTEN TAAJUUKSIEN TUKI
Käyttäjän sijainti on entistä tarkempi, koska voit vastaanottaa ja käyttää useita navigointisatelliittien lähettämiä taajuuksia erityisesti alueilla, joilla GNSS-signaalit heijastuvat, toimivat heikosti tai eivät tavallisesti toimi kunnolla.

ABC-ANTURIT
Navigoi seuraava reittisi ABC-antureilla, joihin kuuluvat korkeusmittari, ilmanpainemittari sään seurantaan ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

SISÄISET URHEILUSOVELLUKSET
Voit käyttää esiladattuja suoritusprofiileja esimerkiksi polku- ja ratajuoksuun, uintiin, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, hiihtoon, golfiin, surffaukseen ja sisäkiipeilyyn.

SURFFAUSTA TUKEVAT OMINAISUUDET
Valmistaudu keinumaan aalloilla. Tämä quatix-kello tukee Surfline Sessions™ -ominaisuutta, joka luo videon, kun surffaat Surfline®-kameran2 edessä. Surfline Sessions -tilauksella voit katsella suorituksiasi videoista jälkeenpäin.

SUORITUSKYKYMITTAUS
Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, kuten juoksun dynamiikkaa, lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautettua maksimaalista hapenottokykyä, polkujuoksusuorituksen tietoja ja palautumisohjausta.

PALAUTUMISOHJAUS
Kunkin harjoituksen jälkeen näet palautumisajasta, milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitukseen. Se huomioi jopa harjoittelun tehon ja muita tekijöitä, kuten stressin, päivittäisen aktiivisuuden ja unen.

RANNESYKEMITTARI
Kello seuraa jatkuvasti sykettäsi, jotta näet ponnistelusi tason suoritusten aikana–myös veden alla.

UNIPISTEET JA LAAJA UNEN SEURANTA
Näet kattavat kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet. Voit tarkastella tietoja erityisessä widgetissä, joka näyttää muun muassa unipisteesi ja mutia tietoja.

TERVEYDENTILAN SEURANTA
Ominaisuus seuraa kellon monipuolisten kehon tila-anturien tietojen avulla päivittäisiä biometriikka- ja hyvinvointitrendejä ja näyttää ne yhdellä silmäyksellä.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.

GARMIN PAY™ -LÄHIMAKSU
Kassalla maksaminen on nopeaa, kun käytät Garmin Pay -lähimaksuratkaisua osallistuvien palveluntarjoajien kautta.

MUSIIKKISOVELLUKSET
Lataa Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi (tarvitset ehkä tilauksen) kappaleita ja soittolistoja. Kuuntele ilman puhelinta käyttämällä langattomia kuulokkeita (lisävaruste).

TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET
Kun kello ja puhelin on pariliitetty, voit lähettää reaaliaikaisen sijaintisi tarvittaessa viestillä yhteyshenkilöillesi joko manuaalisesti tai (tiettyjen ulkoilusuoritusten aikana) automaattisesti sisäisen tapahtumantunnistuksen avulla.

CONNECT IQ™ -KAUPPA
Voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupastamme yhteensopivassa älypuhelimessa.

Tuotepakkauksen sisältö

 • quatix 7 – Sapphire Edition
 • Lataus-/datakaapeli
 • Oppaat
Takuuaika on kaksi vuotta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.