• Victron Blue Power 12/10 automaattilaturi
Laturin koko 10 A. Venekäyttöön hyvin sopiva IP65 vesisuojattu automaattilaturi Victronilta

Victron Blue Power 12/10 automaattilaturi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: BPC121031104R

arvio 1-3 päivää

Hinta: 155,00 15500 162,00 € 16200
Määrä: kpl
Erittäin korkean hyötysuhteen omaava "vihreä" akkulaturi
Koska hyötysuhde on jopa 95 %, nämä laturit muodostavat neljä kertaa vähemmän lämpöä alan standardiin verrattuna. Ja kun akku on ladattu, tehon kulutus vähenee 0,5 wattiin, joka on 5 - 10 kertaa alan standardia parempi.

Kestävä, turvallinen ja hiljainen
Alhainen sähköosien lämpökuormitus. Suojattu pölyn, veden ja kemikaalien tunkeutumiselta. Suojattu myös ylikuumenemista vastaan: lähtövirta vähenee, kun lämpötila kasvaa arvoon 60°C, mutta laturin toiminta ei häiriinny. Laturit ovat täysin äänettömiä: ei tuuletinta tai muita liikkuvia osia

Napaisuussuojaus
Kun akku on liitetty, laturi havaitsee välittömästi jännitteen ja napaisuuden. Jos akku on liitetty väärin, kaikki tilan merkkivalot alkavat välkkyä. Ei kipinöintiä.

Palautustoiminto täysin tyhjentyneille akuille
Useimmat napaisuussuojatut laturit eivät tunnista,ja tämän vuoksi eivät lataa uudelleen akkua, joka on tyhjentynyt nollaan tai lähes nollaan volttiin asti. Blue Power -laturi yrittää kuitenkin ladata uudelleen täysin tyhjentyneen akun alhaisella virralla ja palauttaa normaalin latauksen, kun akun napoihin on muodostunut riittävä jännite. 

Lämpötilan huomioiva lataus
Lyijyakun optimaalinen varaus vaihtelee käänteisesti suhteessa lämpötilaan. Blue Power IP65 -laturi mittaa ympäröivää lämpötilaa testivaiheen aikana ja kompensoi lämpötilaa latausprosessin aikana. Lämpötila mitataan uudelleen, kun laturi on alhaisen virran tilassa ylläpitolatauksen tai säilytyksen aikana. Tämän vuoksi kylmän tai kuuman ympäristön erityisasetukset eivät ole tarpeellisia.

Mukautuva akun hallinta
Akun täydelliseen lataamiseen ja ennenaikaisen sulfaation
estämiseen vaaditaan usean tunnin absorptiolataus. Suhteellisen korkea jännite absorption aikana ei kuitenkaan nopeuta ikääntymistä positiivisten levyjen verkon syöpyessä. Mukautuva akkujen hallinta rajoittaa syöpymistä vähentämällä absorptioaikaa, kun tämä on mahdollista eli ladattaessa akkua, joka on jo (melkein) täysin ladattu.

Säilytystila: vähemmän positiivisten levyjen syöpymistä
Jopa alhaisempi absorptiojaksoa seuraava ylläpitolatauksen jännite aiheuttaa verkon syöpymistä. Tämän vuoksi on ensisijaisen tärkeää vähentää latausjännitettä vielä enemmän,kun akku on kytkettynä laturiin kauemmin kuin 48 tuntia.

Kunnostus
Riittämättömästi ladattu tai päivien tai viikkojen ajaksi tyhjäksi jätetty lyijyakku heikkenee sulfaation¹ vaikutuksesta. Ajoissa havaittaessa sulfaatio voidaan joskus kääntää osittain lataamalla akku alhaisella virralla korkeampaan jännitteeseen.

Tekniset tiedot

  • Tulojännite 180-265 VAC
  • Lähtövirta 10 A
  • Suojausluokka IP65 (roiske ja pölytiivis)
  • Käyttölämpötila -20 - +50°C
  • Lähtöjä 1 kpl
  • Akkujen vähimmäis kapasiteetti 30 Ah
  • Mitat 60 x 105 x 190 mm
  • Paino 0,9 kg

Viiden vuoden rajoitettu takuu

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.