• Yacht Devices YDVR-03 Voyage Recorder datatallennin
  • Yacht Devices YDVR-03 Voyage Recorder datatallennin
  • Datahistoria taulukko-ohjelmassa
  • Mahdollista luoda lokikirja
  • Saatavana Micro-C tai myös tilauksesta SeaTalk ng liittimellä
Matkatallennin jonka avulla tallennat vaikka kaikki kauden kuljetut matkat NMEA 2000 verkon datan kera muistikortille ja voit tarkastella matkaa tietoineen tietokoneen näytöllä.

Laite tallentaa kaiken verkossa liikkuneen datan kuten sijainti, kurssi, nopeus, syvyys, vedenlämpö, loki, Tuulen suunta ja nopeus, AIS data lähistöllä olevista aluksista ym. matkan varrella Myös mahdollisesti verkosta löytyvä moottoridata, säiliöiden nestemäärät jne. tallentuvat.

Tallentimen avulla et unohda kiinnostavia tapahtumia matkoiltasi tai sinulla on todisteet kovista tuulista ja myrskyistä. Voit myös analysoida kilpailuja, luoda lokikirjoja tai diagnosoida ongelmia jälkikäteen.

Dataa mahtuu veneen laitekokoonpanosta  kokoonpanosta riippuen esim. 16 Gb kortille 100-200 päivän ajalta.

Yacht Devices YDVR-03 Voyage Recorder datatallennin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: YDVR-03

arvio 2-3 viikkoa

Hinta: 165,00 16500
Määrä: kpl

Tiedostot

Voit ladata tästä tallenninohjelmiston jonka avulla tallennettu DAT-tiedosto konvertoidaan normaaleiksi GPX-tiedostoiksi joita voidaan lukea esimerkiksi Google Earth sovellukseen tietojen tarkastelemiseksi tietokoneen näytöllä. Voit myös konvertoida datan CSV-tiedostoksi ja tarkastella sitä taulukko-ohjelmissa.Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.