Ecoflow virta-asemat

Uudet siirrettävät akut mökin, veneen,
teltan tms. sähköntarpeeseen

Uudet siirrettävät akut mökin, veneen, teltan tms. sähköntarpeeseen

Helposti mukana kulkeva lisävirta on tuttu juttu puhelimille ja urheilukuulokkeille. Vähääkään isommille laitteille siirrettävä sähkönsyöttö tuottaa kuitenkin helposti
ongelmia, sillä esimerkiksi aggregaatit ovat äänekkäitä ja sopivat vain ulkokäyttöön. Helposti mukana kulkeva latausasema monipuolisine liitäntöineen onkin ykkösvalinta esimerkiksi sähköverkon ulkopuolella oleville mökeille sekä monenlaiseen matkailuun. Kätevä latausasema on verraton apu esimerkiksi asuntovaunun tai teltan kanssa matkaavalle. Tarvittaessa latausasema toimii kätevänä varavirtalähteenä esimerkiksi sähkökatkosten aikana.

EcoFlow Delta 1300
Äärimmäiseen varavirtakäyttöön: EcoFlow Delta 1300 -latausasema, josta riittää virtaa peräti 1260 wattitunnin verran. Se tarjoaa virtaa 1800 watin jatkuvalla ja peräti 3300 watin hetkellisellä sähkösyötöllä. Sen ansiosta onnistuu jopa isompien sähkölaitteiden lataaminen tai virransyöttö. Näitä voivat olla esimerkiksi sähkögrilli, erilaiset sähkötyökoneet, pölynimuri, jääkaappi, televisio tai vaikkapa sähkökitara. Latausasemassa on neljä tavallista suomalaista pistorasiaa, kaksi tavallista USB-liitäntää, kaksi USB-pikalatausliitäntää, kaksi tehokasta USB-C-liitäntää ja autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille.

EcoFlow River 600
EcoFlow River 600 -latausasemassa on kaksi tavallista suomalaista pistorasiaa, kaksi tavallista USB-liitäntää, USB-pikalatausliitäntä, tehokas USB-C-liitäntä, autoista tuttu 12V liitäntä sekä kätevä LED-valaisin. Virtaa saa 600 watin jatkuvalla ja 1200 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. 288 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa.

EcoFlow River 600 MAX
EcoFlow River 600 -latausasemasta on saatavana myös MAX-versio, jossa on pohjaan kiinnitettävän lisäakun ansiosta kaksinkertainen käytettävissä oleva akkukapasiteetti (yhteensä 576 wattituntia). MAX-lisäakun voi hankkia jälkikäteen myös erikseen.

EcoFlow-aurinkopaneeli
EcoFlow-aurinkopaneelilla latausasemien lataaminen on ekologista ja onnistuu lähes missä tahansa. Kokoon taittuva 110 watin aurinkopaneeli on säänkestävä ja kevytrakenteinen.
Järjestys: