Sunwind

Kaasujääkaappi on kätevä valinta niin mökille, veneeseen kuin vaikkapa asuntoautoon. Tämä täysin ilman sähköä toimiva jääkaappi pitää elintarvikkeet viileinä ja raikkaina – virvokkeista puhumattakaan. Sunwind Ventus -kaasujääkaapit ovat pitkällisen tuotekehityksen hedelmä, ja ne ovat laadukkaita, turvallisia ja varmatoimisia.  Tutustu kaikkiin malleihin alempana.

Miksi valita kaasujääkaappi mökille?

Kun sähköä ei ole saatavilla tai sen käyttö on kallista, on kaasu on tehokas ja turvallinen energianlähde elintarvikkeiden jäähdytykseen.

Ventus-kaasujääkaapit ovat termostaattiohjattuja ja ne on varustettu paristosytytyksellä, minkä takia ne syttyvät paremmin kuin perinteiset kaasujääkaapit. Ne toimivat absorptiotekniikalla ja ovat siksi melko hiljaisia.

Käytätkö mökkiäsi myös talvella? Kaasulla toimiva jääkaappi sopii erityisen hyvin ympärivuotisessa käytössä olevalle mökille. Talviaikaan esimerkiksi 12 V jännitteellä toimiva jääkaappi tarvitsee toimiakseen melko paljon virtaa – siksi kaasujääkaappi mökille voikin olla taloudellisempi vaihtoehto. 

Muista kuitenkin, että paras ratkaisu on aina tapauskohtainen. Jos etäisyys autopaikalta itse mökille on pitkä tai hankala kulkea, voi kaasupullojen raahaaminen käydä työstä. Silloin 12 V jääkaappi voikin sopia kaasukäyttöistä paremmin.

Laadukkaat Ventus-kaasujääkaapit Sunwindilta

Korkealaatuisia Sunwind Ventus -kaasujääkaappeja on myyty jo useiden vuosikymmenien ajan. Näiden jääkaappien suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttöturvallisuus ja muotoilu, jotka takaavat miellyttävän käytön vuodesta toiseen.

Ventus -kaasujääkaappeja on saatavana useita eri kokoisia, joten löydät varmasti tarkoituksiisi sopivan jääkaapin.

  • Katso esimerkiksi näppärä pieni mökkijääkaappi Ventus 60
  • Pakastinlokerolla varustettu mökkijääkaappi Ventus 168
  • Markkinoiden suurimpiin kuuluva kaasujääkaappi Ventus 225

Muotoilu perustuu puhtaan tyylikkäisiin linjoihin ja eleganttiin ulkonäköön, ja väreistä voit valita perinteisen valkoisen tai monen mökinomistajan suosiman mattamustan mallin. Ovien kätisyys on vaihdettavissa useimpiin malleihin.

Valikoimasta löydät kaasujääkaapit mökille yläpuolisilla säätimillä (TC), jotka helpottavat käyttöä, mikäli jääkaappi seisoo lattialla. Perinteiset alapuolisilla säätimillä varustetut mallit ovat omiaan, mikäli jääkaappi asetetaan esim. pöytätason päälle. 

Järjestys: