• Glomex ZigBoat Gateway
  • Glomex ZigBoat Gateway
Glomex ZigBoat Gateway on ZigBoat järjestelmän ydin. Gateway:n avulla eri sensorit voivat lähettää ilmoituksia niiden aktivoituessa. ZigBoat on innovatiivinen ZigBee/WiFi valvonta/hälytysjärjestelmä jonka avulla voit tarkkailla kohdetta joko etänä tai paikan päällä suoraan älylaitteeltasi, ilman aloitus- ja kuukausimaksuja!

Glomex ZigBoat Gateway

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: ZB100

Myymälässä: 0 kpl, toimitusaika-arvio 6-10 päivää Verkkokaupassa: Toimittajan varastossa. toimitusaika-arvio 6-10 päivää

Hinta: 499,00 49900  €564,20 € 56420

Rahtivapaa toimitus Postin, Matkahuollon tai DBSchenkerin noutopisteisiin.

Määrä: kpl
ZigBoat järjestelmä koostuu ZigBoat Gateway:stä sekä valinnaisista sensoreista joista voit rakentaa omaan käyttöösi sopivan kokonaisuuden. ZigBee/WiFi ominaisuuksien ovat sensorit langattomassa yhteydessä Gateway:n kanssa joten järjestelmän asennus on erittäin helppoa! Lisävarusteena saatavan 3G/USB modeemin avulla voit olla yhteydessä myös ilman erillistä WiFi verkkoa, suoraan 3G verkossa!

Plug&Play liitettävyys

Glomex ZigBoat on helppo asentaa ja käyttää. Ei pitkiä sensorikaapeleita vain virtasyöttö ZigBoat Gateway:lle - lisää vain anturit sekä niiden sarjanumerot ZigBoat sovelluksen avulla ja valvonta/hälytysjärjestelmäsi on valmis.

Uusinta langatonta tekniikkaa - Turvallinen ja luotettava

Glomex ZigBoat perustuu uusimpiin WiFi ja ZigBee tekniiikoihin nopean ja helpon sensorien yhdistämisen mahdollistamiseksi. Sensorien liitäntää käytetään veloituksetonta ZigBoat iOS tai Android sovellusta. ZigBoat Gateway käyttää suojattua ja realiaikaista "P2P" yhteyttä eikä tallenna mitään tietoja pilvipalveluihin.

ZigBoat tarjoaa useita eri sensoreita tarpeesi mukaan, voit lisätä ja hallita niitä helposti ZigBoat sovelluksen avulla. Järjetelmään voidaan yhdistää käytännössä rajaton määrä antureita.

Takuu 2 vuotta

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.