Töihin

TEKNINEN MYYJÄ

Työpaikkakuvaus
Haemme teknistä myyjää myymäläämme hoitamaan asiakasmyyntiä sekä kaikkia muita myymälän tehtäviä, tilauksia sekä verkkosivustomme ylläpitoa.

Toimenkuva
Tehtävä sisältää myyntityötä, asiakaspalvelua, teknistä neuvontaa sekä pidät yhteyttä maahantuojiin ja ulkomaisiin päämiehiin. Tehtäviisi kuuluu myös verkkokaupan ylläpitoa, jossa koodausta ei kuitenkaan tarvitse osata.

Odotamme sinulta
Olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen myynnin ammattilainen. Intohimonasi on oppia uutta, etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita. Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme sinulta suomen- ja englanninkielen taitoa sekä mahdollisesti pärjäät tarvittaessa ruotsinkielelläkin. Aikaisempi kokemus venealalta katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta kehittymishalullasi pystyt korvaamaan osan mahdollisista tuotetietouden puutteista opettelemalla uutta. Ymmärrät kuitenkin vähintään yleisesti veneiden sekä niiden varustuksen ja sähköistyksen päälle. Tietokoneen ja tavallisimpien tietokoneohjelmien käyttösi on sujuvaa ja olet myös mielellään tottunut käyttämään taloushallinto-ohjelmia työssäsi.

Tarjoamme sinulle
Mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä mukavassa työympäristössä kilpailukykyisellä palkalla. Tehtävä on vakituinen ja työaika on arkisin sekä vuoroin myös lauantaisin myymälämme aukioloaikojen mukaisesti.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@marinea.fi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.