• Glomex ZigBoat langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmä 3G-yhteydellä
 • Glomex ZigBoat langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmä 3G-yhteydellä
 • Glomex ZigBoat langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmä 3G-yhteydellä
 • Glomex ZigBoat langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmä 3G-yhteydellä
 • Glomex ZigBoat langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmä 3G-yhteydellä
Glomex ZigBoat on langattomilla sensoreilla varustettu hälytin-/valvontajärjestelmä veneisiin, matkailuautoon tai vaikkapa mökille! Langattomien sensoreiden ansiosta järjestelmän asennus on helppoa ja vaivatonta. Voi myös lisätä perusjärjestelmään lisä sensoreita kuten kameran, liikesensorin tai savusensorin. Järjestelmän hallinta hoituu helposti älypuhelimesta tai tabletilta iOS tai Android sovelluksen avulla, myös sensorien hälytyksen näkyvät suoraan älypuhelimellasi ilmoituksina; asennat vain halutut sensorit sekä Glomex ZigBoat Gateway keskusyksikön.

ZigBoat Gateway yhdistetään Glomex USB 3G/SMS modeemilla jolloin ZigBoat on aina yhteydessä eikä se ole riippuvainen WiFi verkosta, saat silloin myös hälytykset tekstiviestinä jopa 5 eri puhelinnumeroon. 3G/SMS lisämodeemi vaatii kolmannen osapuolen SIM kortin ja 3G data liittymän. Voit liittää järjestelmän myös Glomex WeBBoat internet-antenniin tai paikalliseen WiFi verkkoon, jonka jälkeen pääset käsiksi järjestelmään sitä kautta.

Glomex ZigBoat langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmä 3G-yhteydellä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: ZB104

Myymälässä: 0 kpl, toimitusaika-arvio 6-10 päivää Verkkokaupassa: Toimittajan varastossa. toimitusaika-arvio 6-10 päivää

Hinta: 889,00 88900  €998,20 € 99820

Rahtivapaa toimitus Postin, Matkahuollon tai DBSchenkerin noutopisteisiin.

Määrä: kpl
Ei kuukausi- tai avausmaksuja!

Glomex ZigBoat:ssa ei ole avaus- tai kuukaisimaksuja! Asennat vain sensorit sekä keskuksen ja yhdistät ne paikalliseen WiFi verkkoon tai 3G/SMS Donglen avulla 3G verkkoon!  Tämän jälkeen voit käyttää ZigBoat järjestelmää ZigBoat sovelluksen avulla iOS tai Android laitteellasi. Yhteys on suojattu eikä mitään tietoja tallenneta pilvipalveluihin!

Langattomat sensorit - Yksinkertainen asennus

Glomex ZigBoat järjestelmän sensorit ovat langattomia ja toimivat kahdella AAA-paristolla (ellei toisin mainittu), Täten ne ovatkin helppo asentaa koska sinun ei tarvitse vetää pitkiä kaapeleita jokaiselle eri sensorille. Voit helposti myös lisätä haluamiasi sensoreita jälkikäteen ZigBoat järjestelmääsi ja näin luoda juuri sinun tarkoitukseesi sopivan järjestelmän. Sensorien paristot kestävät käytössä jopa 5 vuotta! ZigBoat Gateway keskus vaatii jatkuvan virransyötön toimiakseen.

Hälytykset suoraan sovellukseen tai tekstiviestinä

Sensorin aktivoituessa ja esim. vesivuodon sattuessa lähettää ZigBoat automaattisesti hälytyksen mobiililaitteesi ja jos lisävarusteena saatava 3G/SMS modeemi on kytkettynä saat myös puhelimeesi tekstiviesti ilmoituksen hälytyksestä. ZigBoat toistaa hälytyksen kunnes se on kuitattu ZigBoat sovelluksen avulla.

Glomex ZigBoat aloituspakkaus - Kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun

ZigBoat aloituspakkaus sisältää tarvittavat komponentit jotta pääset alkuun ZigBoat järjestelmäsi kokoamiseksi:
 • ZigBoat Gateway - Keskusyksikkö johon sensorit ja hälyttimet yhdistetään langattomasti. Gateway toimii yhteyspisteenä sensorien ja ZigBoat sovelluksen välillä. Glomex ZigBoat Gateway vaatii jatkuvan 12/24V virransyötön toimiakseen.
 • 3G/USB Dongle - Mahdollistaa Gatewayn lähettää tekstiviesti-ilmoituksia laitteellesi ja/tai yhdistää yhdyskäytävän Internetiin Push-ilmoitusten vastaanottamiseksi ZigBoat-sovelluksessa (Sim-kortti ei sisälly toimitukseen).
 • ZigBoat pilssi/vesihälytin - Saat välittömästi hälytyksen vuodosta hälyttimen avulla. Lisäksi hälyttimen sireeni soi hälytyksen aktivoituessa.
 • ZigBoat akkusensori - Kertoo akkujännitteen. Akkusensorin avulla pidät huolta etteivät veneesi akut tai mökin aurinkopaneelin akusto pääse tyhjenemään huomaamatta.
Glomex ZigBoat aloituspakkaus sisältää:
 • 1x ZigBoat Gateway keskus
 • 1x DC/DC 12/24V -> 5V muunnin ZigBoat Gateway:lle
 • 1x ZigBoat pilssi/vesihälytin (2x AAA paristot)
 • 1x 3G/USB Dongle
 • 1x Akkusensori 12/24V (2x AAA paristot)
Takuu 2 vuottaArvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.