C-MAP Reveal X

Uudenlainen navigointikokemus. REVEAL X:llä saat käyttöösi uusimmat tiedot ja kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joita tarvitset turvalliseen matkaan – päivästä ja säästä riippumatta.

UUDEN SUKUPOLVEN KARTAT
Navigointi on selkeämpää ja intuitiivisempaa kuin koskaan ennen. Karttaplotteri ja C-MAP-yhteensopiva Simrad Companion -sovellus muodostavat yhtenäisen karttanäkymän.

SOVELLUKSEN SUJUVA INTEGROINTI
Täydellinen integrointi Simrad Companion -sovellukseen Saat saman karttakokemuksen ja täydelliset yhteysominaisuudet Simrad NSX:llä, kannettavalla, tabletilla ja puhelimella. Suunnittele matkoja, tarkastele jälkiä ja piirrä reittipisteitä sovelluksessa ja synkronoi ne suoraan Simrad NSX:ään ilman tilausmaksuja.

LUOKKANSA PARHAAT PÄIVÄ- ja YÖTILAT
Uudet tilat takaavat parhaan näkyvyyden ja helppokäyttöisyyden kaikissa valo- ja sääolosuhteissa. Näet aina tarvitsemasi yksityiskohdat. Turvallista ja helppoa navigointia.
 
TÄYSIEN OMINAISUUKSIEN VEKTORITIEDOT
Saat tarkat ja ajantasaiset vektorikartan tiedot, joissa hyödynnetään merikartoituksesta vastaavista virastoista peräisin olevia karttatietoja ja jotka helpottavat navigointia.

UUSI MAP INSPECTOR -TYÖKALU
 Näyttää nopeasti, intuitiivisesti ja helposti tietoja esimerkiksi paikoista, kohdepisteistä, vuorovesistä ja kanavista.

HELPOT PÄIVITYKSET – 12 KUUKAUDEN ILMAISET VERKKOPÄIVITYKSET
Karttasi pysyvät ajan tasalla, kun käytössäsi on 12 kuukauden ilmaiset verkkopäivitykset kaikille DISCOVER X- ja REVEAL X -kartoille.

SATELLIITTIKUVAT
Paras mahdollinen tilannetietoisuus lintuperspektiivistä.

VARJOSTETTU KORKOKARTTA
Herätä vedenalainen maailma eloon ennennäkemättömällä tavalla.Auttaa tunnistamaan matalat alueet, syvänteet, ulkonemat, reiät ja kumpareet. Sisältää parhaat C-MAP HRB -tiedot ja integroidut Genesis®-yhteisökarttatiedot.


Voit määrittää turvasyvyyden tai luoda oman varjostuksen avuksi kalastukseen.


Näyttää veden tason ja vuoroveden suunnan, jotta voit suunnitella päiväretkesi, olitpa sitten huviajelulla tai kalastamassa.


Saapuminen vieraaseen satamaan ei ole ongelma, kun käytettävissä on tarkat kaaviot tuhansista venesatamista ja esimerkiksi niiden rampeista sekä rajoitetuista alueista.


Ennennäkemättömän yksityiskohtaiset tiedot. Helpottaa satamien ja salmien lähestymistä. Täydellinen kumppani pitkälle veneretkelle tai jännittävälle kalastusreissulle


Luo automaattisesti lyhyimmän ja turvallisimman reitin yksityiskohtaisten karttatietojen ja aluksen tietojen perusteella.
Järjestys: