M sarja

JL Audio M-Series -vahvistimet ovat täydellinen ratkaisu tilaasäästäviin asennuksiin tai jokaiselle joka etsii edullista huippuosaamista merivahvistimesta.

Sen sijaan, että luottaisi vanhentuneisiin tehottomiin vahvistinmalleihin, JL Audio M-Series -vahvistimet käyttävät yksinoikeudellista NexD™ kytkentätekniikkaamme saavuttaaksesi yli 80% vahvistimen hyötysuhteen. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat paljon viileämmin ja aiheuttavat vähemmän rasitusta aluksen sähköjärjestelmälle kuin perinteinen vahvistin. Se mahdollistaa myös erittäin vaikuttavan tehon erittäin kompaktista vahvistimesta, mikä yksinkertaistaa asennusta ahtaisiin tiloihin.

Kuten JL Audion kalliimmissa MVi- ja MHD-sisaruksissaan, M-sarja ottaa käyttöön Advanced Thermal Rollback System -järjestelmämme ärsyttävien lämpökatkaisujen poistamiseksi kokonaan. Studio-luokan signaalinkäsittely sekä täysin säädettävät jakosuodattimet jotka ovat käsillä puristusvaletun alumiinikannen alla. Mukana myös kohinan poistavat differentiaalitulot, joissa etänä säädettävät tasot HD-RLC-kaukosäätimen kautta (valinnainen).

M-sarjan vahvistimilla jokaisessa veneessä voidaan nauttia tehokkaasta JL Audio -äänestä.
Järjestys: