Kotelokaiuttimet

Saatavana M3- tai M6-kaiuttimilla, nämä kauniit, ruiskuvaletut suljetut kaiuttimet tuottavat puhtaan, kovan äänen, joka voidaan kuulla kaukana veneestä, kun kaiuttimet on asennettu korkealle. Useimmissa malleissa kaiuttimen vastakkaisessa päässä on koristeellinen, alumiininen logokansi, joka voidaan suunnata vaakasuoraan missä tahansa asennussuunnassa. Jokainen kaiutinmalli on suunniteltu pariksi jonkun asennuskiinnikeemme kanssa (myydään erikseen ja saatavana monenlaisiin sovelluksiin). Ammattiasennus on turvallisuuden vuoksi erittäin suositeltavaa.

Kuten kaikki JL Audio venekaiuttimet, myös nämä suljetut kaiuttimet on rakennettu kestämään todellista suolaisen veden meriympäristöä ja tarjoamaan vuosia kuuntelunautintoa.

Saatavana on kaksi mallisarjaa:
  • ETXv3: täysikokoiset suljetut kaiuttimet, saatavana halkaisijaltaan 7.7 tuuman tai 8.8 tuuman koaksiaalikaiuttimilla.
  • VeX ™: erittäin kompakti ja monipuolinen malli 6.5-tuumaisilla koaksiaalikaiuttimilla, ihanteellinen ahtaisiin tiloihin.

Valittavissa:
  • M3 tai M6 kaiuttimilla
  • Musta tai valkoinen, sävy-sävyyn ritilällä
  • Valaise se! Saatavana valinnaisella integroidulla RGB-kaiutinvalaisimella. M6-malleissa käytetään patentoitua Transflective RGB-tekniikkaamme. Lisämausteeksi voit lisätä kaiuttimen takaosaan valinnaiset valokantemme jotka valaisevat alaspäin veneen kantta.
Järjestys: