M6 kaiuttimet

M6-kaiuttimet täyttävät JL Audio -yrityksen sitoumuksen nostaa rimaa kunkin tuotesukupolven ajan. Suunnittelutiimi on keksinyt premium-merikaiuttimen kokonaan uudestaan ​​suorituskyvyn, tarkkuuden ja kestävyyden huomattavin parannuksin. Useimpia malleja on saatavana useina eri kokoina ja kosmeettisina vaihtoehdoin sekä useimmat mallit ovat myös saatavana uudella loistavalla valaistustekniikalla.

Suunnittelutiimimme on optimoinut kaikki M6-mallit ulkoilmaan veneympäristössä ottaen huomioon ympäröivät materiaalit ja ympäristön jossa ne toimivat. Kaikki materiaalit, kiinnikkeet ja kokoonpanotekniikat on suunniteltu huolellisesti varmistamaan luotettavuuden ja kestävyyden todellisissa meriolosuhteissa mukaan lukien suolavesialtistus. Komponenttiosille, materiaaleille ja valmiille kaiuttimille suoritetaan tiukka ympäristötestaus, jotta voidaan ylittää teollisuuden korroosio- ja UV-kestävyysstandardit.

Valitse kolmesta koaksiaalikaiuttimesta: 6,5-tuumainen, joka on suunniteltu sopimaan tavallisten merikaiuttimien paikoille ja kahdesta ylimitoitetusta mallista, jotka tarjoavat vieläkin paremman suorituskyvyn: 7.7" ja 8,8" M6 sarjan erittäin tyylikäs muotoilu täydentää monia erilaisia ​​venetyylejä. Saatavana on kaksi säleikkömallia: ”Classic”, jossa on täysin valkoinen kaiutinritilä sekä “Sport” jossa on jakokaariritilä ja jota on saatavana kahdessa värimallissa: kiiltävävalkoinen tai kaunis, Gunmetal/Titanium kaksoisvärinen metallivärinen viimeistely. M6-mallin väritystä voi myös itse räätälöidä maalaamalla koska siinä on erilliset koristerenkaat ja säleikön sisäosat.

Kaikkien M6-kaiuttimien tuotanto tapahtuu JL Audio'n Miramarissa, Floridassa.
Järjestys: