JL Audio

JL Audio:n elektroniikan suunnittelutiimi on alan kokenein ja heidän tehtävänsä on luoda ainutlaatuisia venevahvistimia, jotka tarjoavat korkeaa suorituskykyä jokaisessa hintaluokassa. Minkä vahvistimen valitsetkin, hyödyt tiimimme kokemuksesta ja heidän sitoutumisestaan ​​laatuun ja innovaatioihin.

Katamme neljä vahvistinmallistoa jotka mahdollistavat äänentoistojärjestelmän toistamaan lujempaa sekä kuulostamaan paremmalta (kaikilla kuuntelutasoilla).

MVi: huipputason merivahvistin NexD2™ kytkentätekniikalla ja integroidulla digitaalisella signaaliprosessorilla (DSP)
MHD: klassiset suuren tehon kytkentävahvistimet joissa on säännellyt teholähteet ja analoginen signaalinkäsittely
M: kompaktit bestsellerit erittäin tehokkaalla NexD™ vahvistuksella ja analogisella signaalinkäsittelyllä
MX: erittäin kompakti, tehokas ja edullinen vahvistin joka sopii mainiosti pienemmille veneille, vesijeteille, mönkkäreille ja golfautoille

24 V: Määrätyt mallit M- ja MHD-mallistoista ovat saatavana käytettäväksi 24 V -järjestelmissä.

JL Audio -yrityksen huipputekniset merivahvistimet hyötyvät vuosikymmenien kokemuksesta vahvistimien suunnittelusta. Ne tuottavat loistavan äänenlaadun samalla, kun ne kuluttavat vähemmän virtaa lähtötehoa kohti. Tämän ansiosta ne ovat pienempikokoisisa, käyvät viileämmin ja vähentävät veneesi sähköjärjestelmän kuormitusta. Äärimmäisen kompaktaisista MX-vahvistimistamme, huipputeknisiin MVi-malleihimme joissa on integroitu DSP, löydät varmasti oikean mallin järjestelmän tarpeitasi vastaavaksi. Minkä tahansa valitset, saat todellisen vahvistimen, joka on suunniteltu tuottamaan upeaa ääntä aluksessasi.
Järjestys: