Raymarine

Merikäyttöön tarkoitetut FLIR-lämpökamerat muuttavat yön päiväksi, jolloin pysyt turvassa ja voit veneillä luottavaisin mielin. FLIR tarjoaa johtavia lämpökameroita, jotka ovat kestäviä, luotettavia ja selkeäkäyttöisiä ja jotka sopivat kaikkiin aluksiin pienistä veneistä superjahteihin.

KOKEILE LÄMPÖKAMERASIMULAATTORIA
 

M300-sarja

M300-sarja määrittää uuden standardin merellä navigoinnille ja tilannetietoisuudelle. Käyttämällä tehostettua stabilointitekniikkaa tehokkaaseen näkyvään, lämpö- tai monispektrikuvaukseen M300-sarjan merikamerat takaavat pettämättömän näkyvyyden vaarallisissa ympäristöissä.

M300-sarja sisältää malleja kaikenlaiseen merikäyttöön ja tarjoaa erinomaisen näkyvyyden vaikeimmissakin olosuhteissa. M300-sarjan kolme ainutlaatuista anturiyhdistelmää tuovat näkyvyyden täysin kapteenin hallintaan.

M300C ottaa HD-kuvia ja käyttää 30-kertaista optista suurennusta kaukaisten kohteiden seuraamiseen. M332- ja M364-lämpökamerat tuottavat erinomaista kuvaa täydessä pimeydessä, sokaisevan häikäisevässä valossa ja ohuessa sumussa. M364C ja M364C-LR yhdistävät näkyvän spektrin ja lämpöanturit hyödyntämällä FLIR Color Thermal Vision™ (CTV) ja MSX™-teknologiaa maksimoidakseen navigointiturvallisuuden ja tietoisuuden.

Järjestys: