MHD sarja

MHD-vahvistimet käyttävät patentoitua kytkentätekniikkaa, nimeltään Single Cycle Control™ antaa maailmanluokan äänitehokkuuden ja erittäin suuren tehon jonka tuottamisen luulisi olevan mahdotonta niin ulkomitoiltaan pienestä vahvistimesta. MHD:n erinomainen hyötysuhde mahdollistaa sen pinen koon (yli 80% 1/2-virralla), minkä ansiosta se ottaa myös paljon vähemmän virtaa veneesi akkuista.

MHD-vahvistimet soveltavat myös JL Audio:n yksinoikeudellista R.I.P.S. (Regulated, Intelligent Power Supply) -teknologiaa, joka ylläpitää huippulaadukasta äänentoistokykyä kaikilla kaiuttimien kuormituksilla 1.5 - 4 ohmia jopa vaihtelevalla akkujännitteellä. Tätä ominaisuutta et löydä muista venevahvistimista.

JL Audion jkatkeamattoman soiton takaava Advanced Rollback Protection -piiristömme on vakiona. Samoin kohinattomat, tasapainotetut sisääntulot ja erittäin kattava signaalinkäsittely, jossa on muuttuvajyrkkyyksinen jakotaajuus (12dB tai 24dB /oktaavi). Erittäin kätevän lisävarusteisen HD-RLC kaukosäätönuoin avulla voit säätää vahvistimen syöttämän pää- tai lisävyöhykkeen äänenvoimakkuuden tasoa missä tahansa veneessäsi.
Järjestys: