Exide

Oikein valituilla akuilla vietät huoletonta aikaa veneillessä

Vesillä turvallisuutesi ja viihtyisyytesi edellyttää, että veneen varusteisiin riittää virtaa. Usein juuri akku on tärkeiden toimintojen kuten starttimoottorin, radion, GPS:n ja kulkuvalojen virtalähteenä. Exiden uusi vapaa-ajan akkuvalikoima varmistaa, että varusteet toimivat ja täyttävät sekä ammattilaisten että yksityisten käyttäjien vaatimukset. Parhaalla veneakulla voit nauttia veneilystä ja unohtaa huolet tärkeiden laitteiden sähkökatkoista.
Käynnistysvirta
Moottorin käynnistäminen vaatii korkeita tehopiikkejä lyhyessä ajassa, kun taas akut jäävät tältä osin käyttämättä loppumatkan ajaksi. Moottorin käynnistystehon tarpeen mittayksikkö on MCA.
Veneet, joissa akkuja käytetään vain käynnistykseen eikä sähkölaitteita ole kytkettynä silloin, kun moottori on sammutettu. Tämä kokoonpano viittaa käynnistysvirran tarpeeseen.
START AGM käynnistysakut on suunniteltu antamaan tehokkaan käynnistysvirran, kun ne on asennettu yksinään perusvarusteltuihin veneisiin. Niitä voidaan myös käyttää osana moottorin akustoa vaativissa veneasennuksissa. Akut pysyvät normaalisti varattuina ajon aikana, koska varaaja palauttaa puretun virran nopeasti. Akut, joita suositellaan käynnistysakuiksi, ovat hyvin suorituskykyisiä ja kestäviä, ja ne on kehitetty täyttämään kaikki venemoottorien käynnistystarpeet.

Yhtäaikainen virrankulutus
Käynnistysteho samanaikaisesti muiden virtaa kuluttavien sähkölaitteiden kanssa aiheuttaa korkeiden tehopiikkien lisäksi myös jatkuvan, vaihtelevan virrankulutuksen, joka purkaa akkua matkan aikana. Yhtäaikaisen virrantarpeen mittayksikkö on Wh.
Veneet, joissa yhden akuston on tuotettava virta koneen käynnistykseen ja muille sähkölaitteille. Tämä kokoonpano viittaa yhtäaikaisen virrantarpeeseen.
DUAL AGM akkuvalikoima on suunniteltu voimanlähteeksi veneisiin, joissa on yksi akusto koko energiantarvetta varten. Dual-akku sopii myös lisäakuksi suorakäyttöön sähkövinsseille, keulapotkureille tai muulle varustelulle. Tämä yhtäaikainen käyttö pitää akut käytön aikana osittain alivarattuina, ja siksi ne on valmistettu vahvistetuista levyistä. DUAL akkuvalikoima kattaa kaikki yhtäaikaisen virrankulutuksen tarpeet useimmissa pienissä ja keskisuurissa veneissä.

Varustelun virrankulutus
Hätä- tai mukavuusvarusteet aiheuttavat keskeytymättömän virrankulutuksen jatkuvasti suurella teholla. Samalla ne syväpurkavat akun matkan aikana. Varusteiden virrantarpeen mittayksikkö on Wh.
EQUIPMENT GEL akkuvalikoima on suunniteltu voimanlähteeksi veneisiin, joissa on erillinen akusto varusteiden virrantarpeisiin, esimerkiksi navigointi-, hälytys-, turvallisuus- ja viihdelaitteiden käyttöön. Varusteiden virrantarve pitää akut osittain tai jopa syväpurettuina, siksi akuilta vaaditaan hyvää syväpurkauskestoa. EQUIPMENT-akkuvalikoima kattaa kaikki varusteiden virrantarpeet pienelektroniikasta varavirtaan.

Valitse alta haluamasi akkutekniikan tuoteryhmä:

Järjestys: