• Atlantic köysikela 20 mm köydelle

Laadukas kotimainen köysikela johon mahtuu 20 mm vahvuista köyttä 50 metriä. Atlantic köysikela on perinteinen ratkaisu veneen kiinnittämiseen ja ankkurointiin. Köyden käsittelyominaisuudet ovat ylivoimaiset ja siihen saa solmuja helpommin kuin liinaan. Tämä on isoin köysikelamme ja isoin myös verrattaessa kilpailijoihimme.

Atlantic köysikela 20 mm köydelle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: MHKK20MM

Toimitusaika: Kysy

Hinta: 199,00 19900 219,00 € 21900
Määrä: kpl

Suurin köysikelamme
Atlantic 20-kelaan mahtuu 20 mm köyttä 50 metriä. Tällä pituudella voidaan yleisesti ottaen ankkuroitua n.12,5 metriä syvään veteen. Perussääntö ankkuroinnissa on 3-4 kertaa syvyyden verran ankkuriköyttä.

Laadukkaat materiaalit ja työ
Valmistusmateriaalina haponkestävä teräs takaa kiiltävän ja siistin ulkonäön säilymisen vuodesta toiseen. 6 mm materiaalipaksuus tekee kelasta markkinoiden tukevimman sillä se kestää myös jonkin verran iskuja käyttöominaisuuksien siitä muuttumatta.
Hitsauksen lämpöenergia aiheuttaa aina aineessa muodonmuutoksia ja vääntymiä. Atlantic-kelat ovat hitsauksen jälkeen käsin oikaistut. Hitsauksen suorittaa asiaan perehtynyt ammattilainen.

Helppoa ja kätevää!
Kun kelaat köyttä kelalle, muista ohjata hieman toisella kädellä. Näin köysi kelautuu kelalle vieri viereen ja on taas kelattavissa helposti ulos. Kiertonuppi on säänkestävää muovia ja se on kiinteä. Kitkajarru on kelan keskiössä etupuolella (tarra), josta pyörintäkitkaa voi säätää 17 mm kiintoavaimella. Kitka on sopiva kun kela pysähtyy itsekseen lopetettaessa liinan veto.
Ota köydenpää mukaasi kun rantaudut vaikka luonnonsatamaan, sido se puuhun, palaa takaisin veneeseesi ja sido köysi siellä pollariin. Tai solmi se ankkurin pyöreäreunaiseen sakkeliin. Helppoa !

Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet veneeseen
Kela voidaan kiinnittää pysty-vino tai-vaakaputkeen, putken halkaisija 22-30 mm. Kiinnittimessä 2 kpl 10 mm haponkestäviä ruuveja. Myös asennus seinään tai tasolle on mahdollinen kun poistat irtonaisen klemmarin ja reikien läpi ruuvaat kelan kiinni. Muista käyttää tukevaa taustalevyä !
Veneen kyljissä asennus yleensä kaiteen sisäpuolelle (huomioi muut veneet marinassa) ja ulkopuolelle keulassa ja perässä. Asennuspaikat ovat tapauskohtaisia. Jos köyttä vedetään vakiona yli 15 astetta sivuun, käytä silloin saatavissa olevaa kaiteeseen kiinnitettävää lisäohjainta. Näin köysi juoksee helpommin ja kela ei vaurioidu sivuvedosta.

Tekniset tiedot

  • Kelan halkaisija 510 mm
  • Kelan syvyys ilman kiinnitystä/kelausnuppia 125 mm
  • Kaidekiinnitys

Kotimainen laadukas tuote

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.