• Bushnell 7x50 Blue Porro Marine kiikari
  • Bushnell 7x50 Blue Porro Marine kiikari
  • Bushnell 7x50 Blue Porro Marine kiikari
Vedenpitävä rakenne ja täysin monipinnoitetut linssit parantavat kontrastia ja resoluutiota. Porroprisma tarjoaa enemmän valotehokkuutta ja paremman kontrastin.

Bushnell 7x50 Blue Porro Marine kiikari

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 137501

toimitusaika-arvio 1-3 päivää

Hinta: 239,00 23900 259,00 € 25900
Määrä: kpl

Tiedostot

Paras katselukumppani vesillä
Suositut kiikarit pysyvät käsissäsi pehmeän tarttumapinnan ansiosta haastavimmissakin olosuhteissa. Koska kiikareissa on O-rengastiiviste ja ne on täytetty typellä, näkymät ovat upeat vaikka kiikarit kastuisivatkin. Uusi kevyt alumiinirunko tekee katselusta helppoa ja mukavaa. Valonläpäisevyyden ja kirkkauden maksimoimiseksi kiikareissa on täysin monipinnoitetut linssit ja korkealaatuinen BaK-4-prismalasi.

Vedenpitävä ja huurtumaton rakenne
Vedenpitävä rakenne on testattu upottamalla tuote metrin syvyyteen 30 minuutiksi, läpäisyä ei tapahtunut. IPX7-luokitus tarkoittaa, että kiikarit ovat valmiina ankarimpiinkin olosuhteisiin.

Täysin monipinnoitettu lasioptiikkajärjestelmä
Kokonaan lasinen, täysin monipinnoitettu optinen järjestelmä yhdistettynä BAK-4-prismoihin parantaa kontrastia, resoluutiota ja valonläpäisyä.

Liukumaton pinnoite antaa luotettavan otteen ja ehkäisee putoamista
Uudistettu ergonomia liukumattomalla, pehmeällä kumilla ja hyvällä otepinnalla. Kiikareiden sivuilla ja nenäsillassa oleva liukumaton pinta vähentävät putoamisriskiä ja antavat hyvän otetuntuman – myös yhdellä kädellä.

Uudistettu kevyt alumiinirunko
Alumiinirungon ansiosta kiikarit kestävät ankarimpiakin olosuhteita.

Hermeettisesti tiivistetty
Ilma-ja vesitiiviin rakenteen ansiosta kiikarit kelluvat, jos ne putoavat veteen; suojaa meriveden aiheuttamalta korroosiolta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.