PIENI ERIKOISERÄ NOPEILLE!
  • Canon 10x42L IS WP venekiikari kuvanvakaimella
  • Canon 10x42L IS WP venekiikari kuvanvakaimella
  • Canon 10x42L IS WP venekiikari kuvanvakaimella

Huippulaadukas ja vesitiivis 10-kertaisesti suurentava kiikari, jossa on Canonin valovoimainen L-sarjan optiikka ja optinen kuvanvakain. Erittäin vakaa kuva ankarissakin sääolosuhteissa.

10x42L IS WP -kiikarissa käytetty Canonin parhainta laatua edustava L-sarjan objektiiveista tuttu linssitekniikka sekä optinen kuvanvakaaja on suojattu tukevalla ja vedenkestävällä (IPx7) rungolla.

Canon 10x42L IS WP venekiikari kuvanvakaimella

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi:

Myymälässä

Hinta: 1699,00 169900 1799,00 € 179900
Määrä: kpl

Ominaisuudet

* L-sarjan linssilaatu - tarkkuusoptiikan huipputasoa
* Optinen kuvanvakain
* Kestävä, vedenpitävä rakenne
* 10x-suurennussuhde
* Suuri 4.2 mm:n lähtöpupilli takaa kirkkaan kuvan
* Huurtumisen estävä tekniikka
* Miellyttävä16 mm:n silmäetäisyys
* Leveä 65 asteen katselukulma

Kiikarissa erittäin laadukkaat objektiivit


Ammattilaatua
10x42L IS WP -kiikari on ensimmäinen Canon-malli, johon on kaiverrettu punainen L-sarjan kameraobjektiiveista tuttu rengas. Merkintää on tähän asti käytetty parhaimmissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa objektiiveissa, jotka ovat Canonin yli 60 vuotta kestäneen tutkimus- ja suunnittelutyön tulosta. Kiikarin kaksi UD-linssielementtiä (Ultra-low Dispersion)  ja Super Spectra -linssipinnoite asettavat kiikarien optisen suorituskyvyn standardit uudelle tasolle. Canonin kehittämät linssielementit vähentävät tehokkaasti kromaattista poikkeamaa, joka on tyypillinen vähemmän laadukkaissa optisissa ratkaisuissa. Tuloksena on erittäin terävä kuva ja hyvä kirkkaus sekä parantunut kontrasti. 4,2 mm:n lähtöpupilli takaa kirkkaan kuvan myös heikossa valaistuksessa, Näkymän suurennus on 10x.

Vakaa kuva
10x42L IS WP -kiikarissa on Canonin vaihtuvakulmaisella prismalla (VAP) varustettu kuvanvakain (IS), joka vähentää tehokkaasti kuvan heilahtelua ja tärinää, kun kiikarilla katsotaan käsivaralla tai liikkuvissa ajoneuvoissa. Liiketunnistimet havaitsevat pienimmätkin liikahdukset ja mikroprosessori ohjaa erityistä muuttukulmaista prismaa, joka korjaa saapuvan valon taittokulmaa pitäen kuvan vakaana. Canonin kuvanvakaintekniikka takaa erittäin vakaan kuvan ja vähentää monentyyppistä tärähtelyä, kun kiikaria käytetään käsivaralta tai liikkuvissa ajoneuvoissa tai veneissä. Kiikareiden gyroanturit tunnistavat pienimmätkin liikkeet ja kääntyvä prisma korjaa saapuvan valon taittokulmaa.

Säänkestävä rakenne
Vaativiin sääolosuhteisiin suunniteltu 10x42L IS WP -kiikari on vedenkestävä. Kiikarista saa hyvän otteen myös kosteissa ympäristöissä, ja tukeva kumipinnoitus kestää rankoissakin olosuhteissa. Täysin vesitiivis* kiikari soveltuu ankariinkin olosuhteisiin IPX7 -luokan sääsuojauksen ansiosta. Kiikarista saa hyvän otteen myös märissä oloissa, ja tukeva kumipinnoite suojaa kolhuilta. Kaikki ulkopinnat on käsitelty erityisellä metallipinnoitteella, joka estää linssien huurtumisen.

Huurtumaton
Kiikarin kaikki ulkoiset pinnat on käsitelty erityisellä metallipinnoitteella, joka ehkäisee kosteuden aiheuttamaa sisäisten linssielementtien huurtumista. Lisäksi O-renkaat ja tiivisteet kaikissa ulkoisissa liitoskohdissa estävät vesimolekyylien pääsyn ulkokuoren läpi.

Tarkkuusoptiikka
Kaikki linssielementit on päällystetty Canonin Super Spectra -kalvolla. Kalvotuksen ansiosta kirkkaassa ja suurikontrastisessa kuvassa on myös tarkka väritasapaino. Kalvot ehkäisevät sisäisiä heijastuksia, jotka aiheuttavat haamukuvia ja heijastumia. Suuri 4,2 mm:n lähtöpupilli tarjoaa kirkaan näkökentän myös heikossa valaistuksessa.

Mukava käyttää
10x42L IS WP -kiikaria on hyvä käyttää. Laaja 59.2 asteen näennäisnäkökenttä ja Canonin tasonkorjain pitävät kuvan kauniin tasaisena ja vääristymättömänä aina näkökentän reunoille asti. Suuri 16 mm:n silmäetäisyys mahdollistaa koko kuva-alan tarkastelun – erinomainen ratkaisu, jos käytät aurinko- tai silmälaseja. 


Tekniset tiedot

Suurennus: 10x
Objektiivin etulinssin halkaisija: 42 mm
Lähtöpupilli: 4.2 mm
Optinen kuvakulma: 6.5º
Katselukulma: 65º
Näkökenttä 1000 metrissä: 114 m
Lähin tarkennusetäisyys: 2.5 m
Silmäetäisyysi: 16 mm
Prisma: Porro II Prism
Objektiivin linssin (G2-G4) liike: Kyllä
Okulaarin linssin liike: Ei
Objektiivin linssin liike: Ei
Kuvanvakain: Kyllä
Tasonkorjain: Kaksielementtinen tasonkorjain
UD-linssi: Kyllä (2 kpl)
Virtalähde: kaksi AA-paristoa
Kumipinnoite: Kyllä
Vedenkestävyys: Kyllä (IPX7)
Monikerroksinen Super Spectra -kalvo: Kyllä
Paino: 1030 g (ilman paristoja)
Leveys: 137 mm
Korkeus: 85.4 mm
Syvyys: 175.8 mm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.