• Garmin Compact Reactor 40 Smart Pump v2 Hydraulipilotti Shadow Drivellä ja GHC 50 hallintalaitteella
Smart Pump hydraulipumpun ansiosta voit olla aina varma että hydraulipumpun tuotto on oikea jokaiseen tilanteeseen. Smart Pump säätää virtausnopeutta! Uusi Reactor 40 kompassi yksikkö pitää veneen kurssilla ja reagoi myös muuttuviin olosuhteisiin. Ihanteellinen pilotti niin matka-ajoon kuin pieneen uisteluveneeseen!  NMEA2000 liitännän avulla voit yhdistää pilotin myös olemassa olevaan navigointi järjestelmääsi!

Garmin Compact Reactor 40 Smart Pump v2 Hydraulipilotti Shadow Drivellä ja GHC 50 hallintalaitteella

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 010-00705-79

toimitusaika-arvio 3-4 päivää

Hinta: 4199,00 419900 4639,00 € 463900
Määrä: kpl
Parhaiten reagoiva automaattiohjausjärjestelmämme
  • 9-akselinen solid state AHRS -suuntatietojärjestelmä
  • Minimoi kulkusuuntavirheet, poikkeamat kurssilta, peräsimen liikkeen ja virrankulutuksen ja takaa samalla miellyttävän matkanteon
  • Nopea käyttöönotto- ja kalibrointi
  • Sama kompakti, harjaton SmartPump sopii useimpiin hydraulisesti ohjattuihin veneisiin
  • Patentoidun Shadow Drive -tekniikan ansiosta hallinta pysyy sinulla silloinkin, kun automaattiohjaus on käytössä
Tämän kattavan moottori- ja purjeveneisiin tarkoitetun paketin myötä Garmin tarjoaa veneilijöille edistynyttä veneilytekniikkaa, joka oli aikanaan ainoastaan ammattilaisveneilijöiden käytettävissä. Reactor 40 -automaattiohjaussarja on yksinkertaisesti kaikkien aikojen parhaiten reagoiva automaattiohjausjärjestelmämme.

9-akselinen solid state AHRS
Edistyneen 9-akselisen solid state AHRS-järjestelmän ansiosta Reactor 40 -järjestelmän voi asentaa lähes asennosta riippumatta. Lisäksi uusi järjestelmä vähentää merkittävästi kulkusuuntavirheitä, kurssilta poikkeamista, peräsimen liikettä ja virrankulutusta samalla, kun se takaa miellyttävän matkanteon kaikille matkustajille.

Reagoi meriolosuhteisiin
Tämä uskomaton automaattiohjaus säilyttää kurssin reagoimalla meriolosuhteisiin. Vaikka vene keikkuu, voit luottaa siihen, että Reactor 40 -automaattiohjaus pitää sinut haluamallasi kurssilla.

Nopea käyttöönotto- ja kalibrointi
Kaikki automaattiohjaukset tarvitsevat määrityksen ja kalibroinnin. Tiedämme, että haluat päästä pian matkaan, ja siksi olemme varmistaneet, että tämä prosessi sujuu mahdollisimman nopeasti ja helposti. Juuri sitä tarkoittaa The Power of Simple.

Integroituu täysin Garmin-karttaplottereihin
Yhdessä yhteensopivan verkkoon liitetyn karttaplotterin kanssa voit ohjata Reactor 40 -järjestelmää kaikkialla veneessä. Järjestelmä pitää kurssin käytännössä kaikissa sää- ja tuuliolosuhteissa. Lisäksi sillä voi tehdä kätevästi monenlaisia esiohjelmoituja uistelu- ja hakutoimintoja. Yhteensopivan Garmin karttaplotterin ja BlueChart g3 Vision -karttojen (myydään erikseen) avulla voit lisäksi käyttää muitakin ominaisuuksia, kuten automaattista opastusta, joka ohjaa GPS-reittejä automaattisesti.

SmartPump on helppo ratkaisu
SmartPump -älypumpun sisältävän Reactor 40 -automaattiohjauksen ansiosta sinun ei enää tarvitse arvella, mikä pumppukoko toimii veneessäsi. Sama SmartPump toimii useimmissa veneissä. Voit luottaa siihen, että käytössäsi on oikea pumppu veneeseesi. Lisäksi aiempaa pienempi pumppu takaa täyden hallinnan entistä paremman lämpötehonsa ja luotettavuutensa sekä pienemmän virrankulutuksensa ansiosta. Värikoodatut liittimet helpottavat asennusta. Erittäin kätevää.

Rajoita suurinta virtausnopeutta
SmartPump-pumpun sisältävä Reactor 40 säätää tietyn veneen suurinta virtausnopeutta automaattisesti välillä 0–2,4 L minuutissa. Lisäksi se käyttää harjatonta moottoria, joka lisää luotettavuutta, pidentää pumpun käyttöikää, vähentää virrankulutusta, hiljentää käyntiääntä, pienentää pakkauksen kokoa ja parantaa lämpötehoa sekä tehokkuutta.

Poista peräsimen ylirasituksen riski
SmartPump-pumpun sisältävä Reactor 40 on täydellinen automaattiohjauspaketti. SmartPump on integroitu yksikkö, jossa moottorin ohjainpiiri ja pumppu ovat samassa kokoonpanossa. Se sisältää IRRT (Intelligent Rudder Rate Technology) -tekniikkaa, joka hidastaa peräsimen tahtia, kun aluksen nopeus on suuri, ja nopeuttaa peräsimen tahtia, kun aluksen nopeus on pieni. Tämä optimoi tehon ja turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Harjaton moottori estää laite- tai ohjelmistovioista aiheutuvan peräsimen ylirasituksen.

Nauti entistä pitkäikäisemmästä järjestelmästä
Veneily-ympäristöt ovat ankaria erityisesti suolavedessä. Siksi SmartPump on sääsuojattu. SmartPump on valmistettu korroosionkestävistä osista. Esimerkiksi alumiiniosat on anodisoitu ja teräsosat nikkelöity.

Koe edistynyt automaattiohjaustekniikka
Kun veneessä on SmartPump-pumpun sisältävä Reactor 40, järjestelmää voi ohjata kaikkialta veneestä. Järjestelmä pitää kurssin käytännössä kaikissa sää- ja tuuliolosuhteissa. Lisäksi sillä voi tehdä kätevästi monenlaisia esiohjelmoituja uistelu- ja hakutoimintoja. Yhteensopivan Garmin -karttaplotterin ja BlueChart g3 Vision -karttojen (lisävaruste) avulla voit lisäksi käyttää muitakin ominaisuuksia, kuten automaattista opastusta, joka ohjaa GPS-reittejä automaattisesti.

Säilytä hallinta Shadow Drive -tekniikalla
Reactor 40 -automaattiohjaus sisältää patentoitua Shadow Drive -tekniikkaa. Se takaa täyden hallinnan myös silloin, kun automaattiohjaus on käytössä. Shadow Drive -järjestelmä poistaa automaattiohjauksen käytöstä automaattisesti, kun ruoria käännetään, jotta voit ohjata venettä vapaasti. Automaattiohjaus kytkeytyy automaattisesti käyttöön uudelleen, kun pidät kulkusuunnan vakaana.

Liittäminen verkon laitteisiin
Reactor 40 -automaattiohjausta voidaan käyttää enintään kolmella GHC-ohjausyksiköllä. GHC viestii automaattiohjauksen kanssa käyttäen NMEA 2000 -verkkoa, minkä ansiosta automaattiohjauksen suuntatiedot voidaan välittää muille laitteille. Tämä mahdollistaa MARPA-seurannan ja kartan päällekkäisnäytön, kun laite on liitetty Garmin-karttaplotteriin. Saatavissa on myös valinnainen langaton kaukosäädin, mutta kätevimmin ohjaat GHC-laitetta yhteensopivalla quatix monilajiälykellolla.

Lisää mielenrauhaa
Lisää järjestelmään valinnainen GRF 10 -ruorikulma-anturi. Voit tehostaa Reactor 40 -automaattiohjauksen suorituskykyä lisää myös SmartPump-pumpulla.

Toimitussisältö
  • Reactor 40 CCU (Course Computer Unit)
  • GHC 50 -ohjausnäyttö
  • NMEA 2000 -laitekaapelit (2 metriä)
  • NMEA 2000 ‑virtajohto
  • NMEA 2000 -T-liittimet
  • Summeri
  • Uros- ja naaraspäätevastus
  • Liitäntäkaapeli
  • ECU (Electronic Control Unit) -virtajohto
  • Shadow Drive
  • SmartPump v2
  • Oppaat
Takuu 2 vuotta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.