Garmin esitteli uudet, Navionics -datalla varustetut BlueChart g3- ja BlueChart g3 Vision -veneilykartat

{image:text}
Garmin esitteli uudet BlueChart g3- ja BlueChart g3 Vision -veneily­kartta­tuotteet. Kartoissa on yhdistetty ensimmäistä kertaa Garmin- ja Navionics -sisällöt, jolloin on saatu vertaansa vailla oleva kattavuus ja yksityiskohtien runsaus. Uusissa BlueChart g3- ja BlueChart g3 Vision -kartoissa on myös Auto Guidance -tekniikka, joka ehdottaa käytössä olevissa karttatiedoissa tekemänsä haun perusteella käyttäjän antamia syvyys- ja korkeustietoja vastaavaa reittiä.
Uudet Garmin -veneilykartat ovat erittäin yksityiskohtaisia ja käyttäjä­ystävällisiä
Ne sisältävät mm. merimerkit, pistesyvyydet, syvyyskäyrät, vuorovesi- ja virtaustiedot sekä yksityis­kohtaiset satamatiedot. Karttoihin on merkitty syvyyskäyrät jopa 30 cm välein, mikä helpottaa pohjan muo­tojen hahmottamista, sekä entistä yksityiskohtaisempaa tietoa kanavista, huvivene- ja muista satamista. Garmin esitteli ensimmäisenä Auto Guidance -tekniikan, ja nyt tämä automaat­ti­nen navigointitekniikka sisältyy kaikkiin Garmin g3 -karttakortteihin — eikä se maksa kuluttajalle yhtään enempää.

Bluechart g3 ja g3 Vision karttojen erot
Saatavissa on myös vieläkin yksityiskohtaisempia BlueChart g3 Vision-karttakortteja. BlueChart g3 Vision -karttojen sisältö on sama kuin BlueChart g3 -kartoissa, mutta niissä on lisäksi korkea­resoluutioiset satelliittikuvat, jotka antavat käyttäjälle realistisen kuvan ympäristöstä. Ainutlaatui­set 3-D -näkymät, MarinerEye ja FishEye, antavat lisäperspektiiviä niin vedenpinnan ylä- kuin alapuolellakin. Selkeissä ilmakuvissa näkyvät erittäin yksityiskohtaisesti monet satama-alueet, mistä on hyötyä erityisesti vieraaseen satamaan saavuttaessa.

Uudet BlueChart g3- ja BlueChart g3 Vision -karttakortit tulevat myyntiin 2019 ensimmäisellä vuosi­neljänneksellä.