Garmin - Luo omia HD-karttoja suoraan näytössä

{image:text}


Garmin julkaisee 2016 vuoden alkupuolella uuden maksuttoman ohjelmiston, jonka aulla voit luoda nopeasti näytössä lähes mistä tahansa vesistöstä HD-karttoja, joissa on käyrät 30 sentin välein. Sinun ei tarvitse lähettää tietoja mihinkään ja odotella, vaan näet tulokset saman tien yhteensopivan Garmin-karttaplotterisi näytössä. Mikä tärkeintä, kartat ovat sinun. Voit jakaa niitä halutessasi tai pitää ne itselläsi.

Maksuttoman, helppokäyttöisen Quickdraw Contours -ohjelmiston käyttämiseen ei tarvita maanmittauskokemusta. Se luo kartat ajaessasi. Käytä minkä tahansa Garmin Panoptix™ -kaikuanturin, HD-ID™-luotaimen, CHIRP-yhteensopivan Garmin DownVü™ -kaikuanturin tai NMEA 2000® -yhteensopivan syvyyskaikuanturin kanssa. Jos veneeseen on liitetty useita luotainlaitteita, tehokkain laite valitaan automaattisesti. Kartan sisältö voi olla sitä yksityiskohtaisempi, mitä laadukkaampaa kaikuanturia käytetään. Käytettäessä Panoptix-kaikuanturia 2 Gt:n kortille pitäisi mahtua noin 1 500 tuntia materiaalia.  Se vastaa noin 404 neliökilometriä, kun aluksen nopeus on noin 16 km/h. Panoptix-kaikuanturin mahdollisuudet ovat uskomattomat.
  • Helppokäyttöinen, maksuton ohjelmisto, joka luo nopeasti mukautettuja HD-karttoja, joissa on käyrät 30 sentin välein
  • Kartta on sinun — pidä tiedot itselläsi tai jaa ne Garminin tai kavereidesi kanssa
  • Quickdraw Contours luo kartat ajaessasi
  • Maksimoi ajan vesillä näyttämällä tietojen tallennuspaikan
  • Merkitsee kartan kanssa tallennetut kohdepisteet (POI), kuten merimerkit, satamalaiturit, rampit, kalastuspaikat tai paikat, joissa vedessä on puutavaraa (ei reittipisteitä)


Näet nopeasti, missä olet käynyt
Quickdraw Contours -ohjelmisto näyttää käydyt paikat vesillä. Näet helposti, minkä kohtien syvyyden olet kartoittanut ja missä on vielä aukkoja.

Lisää merkintöjä kohdepisteisiin
Voit merkitä karttaan kohdepisteitä, jotka haluat muistaa, kuten merimerkkejä, vedessä olevaa puutavaraa, hyviä kalastuspaikkoja, vedenalaisia kohteita, satamalaitureita ja ramppeja.

Näet pohjan muodot helposti
Voit luoda uskomattoman helposti omia HD-järvikarttoja, joissa on käyrät 30 sentin välein. Saat parhaan tuloksen käyttämällä Panoptix-kaikuanturia. Kuvittele, että näkisit haluamasi pienen lammen tai järven, joen tai muun kartoittamattoman vesistön pohjan muodot kalastusta tai navigointia varten.

Paranna merikarttojasi
Monista satamista ja venesatamista ei ole saatavilla karttatietoja. Quickdraw Contours -ohjelmistolla voit luoda karttoja, joissa syvyyskäyrät näkyvät selvästi laitteen näytössä. Voit myös parannella valmiita karttoja, joissa näkyy vedenalaisten vuoristojen, rinteiden, halkeamien tai hylkyjen sijainteja.

Ala luoda omia karttoja
Quickdraw Contours -ohjelmisto sisältyy echoMAP™ CHIRP -yhdistelmäsarjaan. Se on myös ladattavissa maksutta echoMAP-sarjan, GPSMAP® 7400 -karttaplotterisarjan ja GPSMAP 8000/5x7/7x1/8x0/10x0 -sarjan laitteille.