• Garmin Navionics+ NSEU047R Gulf of Bothnia
Yksityiskohtainen kattavuus Pohjanlahdesta, mukaan lukien Tjeggelvas-, Hornavan-, Siljan-, Runn-, Aisjaure-, Fluka-, Storavan-, Revsundssjön- ja Storsjön-järvet sekä kattavuus Dalälvenin alaosasta Gysingestä Söderforsiin. Kattavuus kattaa Hailuodon, Vallgrundin ja Ahvenanmaan saaret sekä Gavlen, Sundsvallin ja Luulajan satamat Ruotsissa sekä Tornion, Kemin, Oulun, Vaasan ja Rauman satamat.

Ajantasaisimmat Garmin Navionics+ merikartat yhteensopivaan Garmin karttaplotteriin. All in one ratkaisu tarjoaa yksityiskohtaista, integroitua karttatietoa rannikkoalueilta, järviltä, joilta, jne. Ominaisuuksiin kuuluvat syvyysalueiden varjostukset, edistyksellinen Auto Guidance+ TM tekniikka ja jatkuvat karttapäivitykset ActiveCaptain sovelluksen kautta. Yhdistämällä Garmin ja Navionics automaattireitityksen parhaat ominaisuudet on saatu Auto Guidance+, joka ehdottaa laiturista laituriin dock to dock reittiä ja opastaa kanavien, salmien, huvivenesatamien sisääntulojen, jne. läpi. Eri varjostusvaihtoehdoista on apua matalassa vedessä navigoitaessa ja hyötyä parhaiden kalapaikkojen syvyysalueiden valinnassa

Garmin Navionics+ NSEU047R Gulf of Bothnia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: NSEU047R

Myymälässä

Hinta: 149,00 14900 160,00 € 16000
Määrä: kpl

Tiedostot

Kattava karttaratkaisu Garmin karttaplottereille
Saat käyttöösi yksityiskohtaiset kartat, jotka sisältävät esimerkiksi rannikkot, järvet ja joet. Integroitu Garminin ja Navionicsin sisältö auttaa veneilijöitä maailmanlaajuisesti. Karttaan voit tutustua etukäteen täällä.
Päivittäiset karttapäivitykset
Karttoja täydennetään jatkuvasti uudella ja muutetulla sisällöllä. Päivässä voidaan tehdä jopa 5 000 päivitystä. Mukana toimitetun yhden vuoden tilauksen myötä saat käyttöösi päivittäiset karttapäivitykset älylaitteiden ActiveCaptain-sovelluksen kautta.
Auto Guidance+ -tekniikka
Sisäinen Auto Guidance+ -tekniikka2 yhdistää Garminin ja Navionicsin automaattisten reititysominaisuuksien parhaat puolet. Se ehdottaa seurattavaksi venesatamien välisen reitin esimerkiksi kanavien, salmien ja venesatamien sisääntulojen kautta.
Huom. Auto Guidance+ on tarkoitettu vain suunnitteluun, eikä sillä voi korvata turvallisia navigointitoimenpiteitä.
Syvyysalueen varjostus
Tarkassa syvyysalueen varjostuksessa voit valita jopa 10 värivarjostusvaihtoehtoa ja tarkastella määritettyjä tavoitesyvyyksiä yhdellä silmäyksellä.
Syvyyskäyrät jopa 50 cm välein
Niin kalastusta kuin navigointia helpottavat jopa 0,5 metrin välein piirtyvät käyrät osoittavat pohjan muodot selkeästi ja yksityiskohtaisesti esimerkiksi soilla, kanavissa, satamissa ja venesatamissa.
Matalan veden varjostus
Tässä toiminnossa käyttäjä voi määrittää varjostussyvyyden ja näin välttää matalat vesialueet.
ActiveCaptain yhteisö
Yhteisön lisäämä sisältö tarjoaa hyödyllisiä kohdepisteitä, kuten venesatamia, ankkurointipaikkoja, esteitä ja yrityksiä. Saat suosituksia ihmisiltä, joilla on omaa kokemusta paikallisesta ympäristöstä.
Yhteensopivuus mm seuraavien Garminin mallisarjojen kanssa
  • echoMAP UHD 7/9 mallisarja
  • echoMAP Ultra mallisarja
  • GPSMAP 10X2/12X2 mallisarja
  • GPSMAP 12X2 TOUCH mallisarja
  • GPSMAP 7X3/9X3/12X3 mallisarja
  • GPSMAP 8400/8600 mallisarja

Tarkista laitteesi ja kartan yhteensopivuus täältä tai myynnistämme.

Sisältää 12 kk maksuttomat karttapäivitykset  ActiveCaptain-sovelluksen kautta.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.