• Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello
 • Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello

Aurinkolatausta käyttävä quatix® 7X – Solar Edition -GPS-monilajiälykello sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset veneeseen ja muualle.

Linssin materiaali: Power Sapphire™
Kehyksen materiaali: Titaani
Kotelon materiaali: Kuituvahvisteinen polymeeri ja titaaninen takakansi
Hihnan materiaali: Mukana titaani ja silikoni
Kotelon koko: 51 x 51 x 14,9 mm
LED-taskulamppu    
Näytön koko: Lävistäjä 35,56 mm (1,4 ″)
Näytön tarkkuus: 280 x 280 kuvapistettä
Näytön tyyppi: Auringonpaisteessa luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
Paino: 89 g silikonihihnan kanssa, 145 g titaanihihnan kanssa (vain kotelo: 61 g)

Garmin quatix 7X Solar Edition veneilykello

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 010-02541-61

toimitusaika-arvio 3-4 päivää

Hinta: 1129,00 112900 1249,00 € 124900
Määrä: kpl

Tiedostot

AKUN AURINKOLATAUS
Virta riittää enintään 28 päiväksi älykellotilassa ja 9 lisäpäiväksi käytettäessä aurinkolatausta, ja GPS-tilassa enintään 89 tunniksi ja 33 lisätunniksi käytettäessä aurinkolatausta.

TEHOKAS MUOTOILU
Kestävässä, hienostuneessa kellossa on suuri 1,4″:n aina käytössä oleva näyttö, jossa on naarmuuntumaton Power Sapphire™ -linssi ja DLC (diamond-like carbon) -pinta. Se pidentää akunkestoa aurinkoenergian avulla.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET
Perinteisten, kaikissa ympäristöissä toimivien painikkeiden kumppanina on herkästi reagoiva uusi kosketusnäyttö, jossa voit tehdä valintoja ja käyttää toimintoja nopeasti.

KATTAVAT YHTEYDET
quatix® 7X – Solar Edition voi muodostaa yhteyden tiettyihin yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin, ja sillä voi etäkäyttää keskeisiä MFD-ominaisuuksia, kuten kartan zoomausta, asettelupikavalintaa, Fusion®-stereota ja automaattiohjausta.

AUTOMAATTIOHJAUKSEN HALLINTA
Voit ohjata venettä, vaikka et ole ruorissa. Automaattiohjaussovelluksella voit muuttaa kulkusuuntaa, ottaa käyttöön kuvio-ohjauksen ja seurata GPS-reittiä.

FUSION-LINK™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ
Voit hallita veneen viihdejärjestelmää kellon sisäisellä Fusion-Link™ Lite -sovelluksella.

SIIRRÄ TIETOJA
Yhdistämällä quatix® 7X – Solar Edition -laitteen veneen yhteensopiviin laitteisiin voit tarkastella tietoja, kuten veden syvyyttä, moottorin kierroslukemaa, tuulta ja mukautettuja tietoja.

HÄLYTYKSET
quatix® 7X – Solar Edition parantaa tilannetietoisuuttasi vesillä hälyttämällä lähestyvistä vuoroveden muutoksista ja ankkurin laahauksesta.

REITTIPISTEEN MERKINTÄ
Sinun ei tarvitse palata ruoriin joka saaliin merkintää varten. Voit asettaa karttaplotterin reittipisteitä kellon avulla missä tahansa veneen alueella.

GARMIN SAILASSIST™ -TOIMINNON OMINAISUUDET
Purjehduksessa on tärkeää voida visualisoida lähtö pelkän ajoituksen sijasta. Luomalla virtuaalisen lähtöviivan voit ajoittaa lähdön täydellisesti. Luovimisavustimen avulla näet lisäksi, nouseeko vai laskeeko vene.

BLUECHART® g3 -KARTAT
quatix® 7X – Solar Edition tukee ensiluokkaisia rannikkokarttoja, jotka sisältävät Navionics®-tietoja.

USEAN MANTEREEN TOPO-KARTAT
Lataa TopoActive Europe -karttoja, jotka pitävät sinut reitillä. Sisäisellä Wi-Fi®-yhteydellä voit ladata ja päivittää karttoja ja ohjelmistoja helposti ilman tietokonetta.

GOLFKENTTÄKARTAT
Käytä värillisiä CourseView-karttoja, jotka sisältävät yli 42 000 golfkenttää eri puolilta maailmaa, sekä kosketustähtäystä ja PlaysLike-etäisyyttä.

SKIVIEW™-KARTAT
Rinteissä voit käyttää esiladattuja SkiView-karttoja sekä tarkastella yli 2 000 hiihtokeskuksen rinteiden nimiä ja vaikeustasoja. laskettelukeskuksesta maailmanlaajuisesti.

USEAN GNSS-JÄRJESTELMÄN TUKI
Käyttämällä useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo) paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä kuin pelkän GPS-järjestelmän avulla.

MONIKAISTAISTEN TAAJUUKSIEN TUKI
Käyttäjän sijainti on entistä tarkempi, koska voit vastaanottaa ja käyttää useita navigointisatelliittien lähettämiä taajuuksia erityisesti alueilla, joilla GNSS-signaalit heijastuvat, toimivat heikosti tai eivät tavallisesti toimi kunnolla.

ABC-ANTURIT
Navigoi seuraava reittisi ABC-antureilla, joihin kuuluvat korkeusmittari, ilmanpainemittari sään seurantaan ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

SISÄISET URHEILUSOVELLUKSET
Voit käyttää esiladattuja suoritusprofiileja esimerkiksi polku- ja ratajuoksuun, uintiin, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, hiihtoon, golfiin, surffaukseen ja sisäkiipeilyyn.

SURFFAUSTA TUKEVAT OMINAISUUDET
Valmistaudu keinumaan aalloilla. Tämä quatix-kello tukee Surfline Sessions™ -ominaisuutta, joka luo videon, kun surffaat Surfline®-kameran3 edessä. Surfline Sessions -tilauksella voit katsella suorituksiasi videoista jälkeenpäin.

SUORITUSKYKYMITTAUS
Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, kuten juoksun dynamiikkaa, lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautettua maksimaalista hapenottokykyä, polkujuoksusuorituksen tietoja ja palautumisohjausta.

PALAUTUMISOHJAUS
Kunkin harjoituksen jälkeen näet palautumisajasta, milloin olet valmis uuteen kovaan harjoitukseen. Se huomioi jopa harjoittelun tehon ja muita tekijöitä, kuten stressin, päivittäisen aktiivisuuden ja unen.

RANNESYKEMITTARI
Kello seuraa jatkuvasti sykettäsi, jotta näet ponnistelusi tason suoritusten aikana–myös veden alla.

UNIPISTEET JA LAAJA UNEN SEURANTA
Näet kattavat kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet. Voit tarkastella tietoja erityisessä widgetissä, joka näyttää muun muassa unipisteesi ja mutia tietoja.

TERVEYDENTILAN SEURANTA
Ominaisuus seuraa kellon monipuolisten kehon tila-anturien tietojen avulla päivittäisiä biometriikka- ja hyvinvointitrendejä ja näyttää ne yhdellä silmäyksellä.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.

GARMIN PAY™ -LÄHIMAKSU
Kassalla maksaminen on nopeaa, kun käytät Garmin Pay -lähimaksuratkaisua osallistuvien palveluntarjoajien kautta.

MUSIIKKISOVELLUKSET
Lataa Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi (tarvitset ehkä tilauksen) kappaleita ja soittolistoja. Kuuntele ilman puhelinta käyttämällä langattomia kuulokkeita (lisävaruste).

Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet
Kun kello ja puhelin on pariliitetty, voit lähettää reaaliaikaisen sijaintisi tarvittaessa viestillä yhteyshenkilöillesi joko manuaalisesti tai (tiettyjen ulkoilusuoritusten aikana) automaattisesti sisäisen tapahtumantunnistuksen avulla.

CONNECT IQ™ -KAUPPA
Voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupastamme yhteensopivassa älypuhelimessa.

Tuotepakkauksen sisältö

 • quatix 7X – Solar Edition
 • Titaanihihna
 • Pilvensininen silikonihihna
 • Lataus-/datakaapeli
 • Oppaat
Takuuaika on kaksi vuotta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.