Garmin 2013 Marine GPSMAP-sarjan uutuuksia!

Garmin on julkistanut tuoreimmat lisäyksensä integroitujen GPSMAP-sarjojen karttaplottereihin ja karttaplotteri- / kaikuluotainyhdistelmälaitteisiin.

Esittelyssä uusi plotteri GPSMAP 527 ja kaiku/plotteri GPSMAP 527xs......sekä uusi plotteri GPSMAP 721 ja kaiku/plotteri GPSMAP 721xs!


  • Sekä uuden 500-sarjan 5" VGA-näyttö että 700-sarjan 7" WVGA-monikosketusnäyttö ovat selkeitä päivänvalossa ja pimeällä. Molempien sarjojen virtaviivaiset laitteet voidaan kiinnittää pinta- tai upotusasennuksena. Garminille tunnusomaisella käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä varustetuille karttaplottereille löytyy paikka veneestä kuin veneestä.
  • GPSMAP 700-sarjan laitteet ovat täysin tutkayhteensopivia ja kaikki uudet GPSMAP-laitteet ovat NMEA 2000 yhteensopivia.
  • Laitteet on myös varustettu langattomilla Wi-Fi- ja Bluetooth™-toiminnoilla, jotka ovat yhteensopivia Garmin BlueChart® Mobile App-sovelluksen sekä vuonna 2013 markkinoille tulevien sovellusten kanssa.
  • Erittäin herkällä 10Hz GPS/GLONASS-yhdistelmävastaanottimella varustetut 500- ja 700-sarjojen uudet laitteet pystyvät päivittämään sijainnin ja suunnan 10 kertaa sekunnissa, jolloin navigointijälki näytöllä on selkeästi tasaisempaa. Alansa johtava GPS-vastaanotin parantaa merkittävästi laitteen kykyä merkitä ja navigoida mihin tahansa käyttäjän luomista 5000 reittipisteestä sekä tekee aluksen liikkeistä näytöllä tarkkoja ja sujuvia. Vaikka keli olisi möykkyistä, navigointi ei sitä ole.
  • Tuotesarjaan kuuluvat karttaplotterit GPSMAP 527 ja 721 sekä kaiku/plotterit GPSMAP 527xs ja 721xs on varustettu sisäisellä maailman peruskartalla sekä tuttuun tapaan saatavilla lisävarusteena on tarkat BlueChart g2 ja g2 Vision kartat.
  • ‘xs’-sarjan laitteet Garmin on varustanut vastikään uusitulla, kiitellyllä HD-ID-kaikutekniikalla sekä sisäänrakennetulla Spread-Spectrum CHIRP-hajaspektrivalmiudella. Yhteensopivan CHIRP-kaikuanturin kanssa käytettyinä yhdistelmälaitteet tuottavat kristallinkirkasta kaikukuvaa, mistä on apua kalapaikkojen, alusten hylkyjen tai sukelluskohteiden etsimisessä. Garmin hajaspektritekniikalla kohteiden erottelukyky ja resoluutio ovat erinomaisia myös erittäin syvässä vedessä. Käyttäjä voi lisäksi säätää luotaimen haluamalleen taajuudelle tiettyjen kalalajien pyyntiä varten. Pohjan muodot näkyvät selkeämmin ja saadaan reaaliaikaisempi kuva siitä, mitä veneen alla on. Veneilyturvallisuus paranee ja kalasaaliit kasvavat!!

Uudet GPSMAP-plotterit ja yhdistelmälaitteet ovat suunnitelmien mukaan tulossa markkinoille huhtikuussa 2013.


Mm näitä hienoja uutuuksia ja ensi kesää odotellessa,
Marinean väki