Garmin 2013 Marine echoMAP uutuus sarja!

Nyt on aika esitellä myös Garminin uusi echoMAP-sarja jossa uutuuksia tulossa karttaplotteri- / kaikuluotainyhdistelmälaitteisiin!

Esittelyssä uusi kaiku/plotteri echoMAP 50s...


...sekä uusi kaiku/plotteri echoMAP 70s!

Suurimpana erona GPSMAP-sarjaan echoMAP sarjasta on riisuttu pois liitäntöjä (mm. NMEA2000- ja tutkaliitäntä) ja laitteessa toimii lisävarusteena saatava BlueChart g2 kartta (ei g2 Vision)

  • Laitteet ovat ihanteellisia pieniin perämoottori tai keskipulpettiveneisiin, koska niissä on huippunopea sijaintipäivitys yhdistettynä erityisesti makeaan jamatalaan veteen soveltuvaan kaikuanturiin.
  • echoMAP 50s on varustettu viiden tuuman VGA-karttaplotterinäytöllä ja tehokkaalla echo HD-ID luotaintekniikalla.
  • echoMAP 70s:ssä puolestaan yhdistyvät erinomainen karttaplotteri ja luotain 7 tuuman WVGA-monikosketusnäytöllä
  • Sekä 50s että 70s on varustettu kaksikeilaisella kaikuanturilla, joka lähettää 77/200 kHz signaalia. Hyvä kohteiden erottelukyky ja näytön luettavuus sekä päivänvalossa että pimeällä takaavat, että echoMAPiä käytettäessä voidaan keskittyä kalojen nappaamiseen sen sijaan, että etsittäisiin niitä näytöltä.
  • Integroidulla 10Hz GPS/GLONASS-yhdistelmävastaanottimella varustetut 50s- ja 70s-laitteet päivittävät sijainnin jopa 10 kertaa sekunnissa. Sijaintitieto näkyy jatkuvana näytöllä ja laite tuottaa selkeästi tarkempaa reittipiste- ja navigointitietoa.
  • Yhdessä uuden GPS-vastaanottimen kanssa echoMAP 50s ja 70s mahdollistavat myös kaiun historian tallennuksen, sekä merkkaamaan tarkan reittipisteen suoraan kaikunäytöltä. Näin joka ikinen käyttäjän määrittelemistä 5000 reittipisteestä on tarkka ja oikea. echoMAP on ehdottoman tarpeellinen kaikille kalamiehille uusien hyvien kalapaikkojen etsimiseen ja kartoittamiseen.
  • Muihin laiteominaisuuksiin kuuluu Wi-Fi, jonka avulla voidaan käyttää Garminin tulevia marine-sovelluksia.


Uusi echo portable-kantolaukku on täydellinen lisävaruste echoMAP 50s-laitteelle ja echo-sarjan kaikuluotaimille

Pehmeästä materiaalista valmistettuun tukevaan ja kestävään kantolaukkuun mahtuvat kaikki 5” echo-tuotteet ja se on hyödyllinen kaikille paljon liikkuville kalamiehille. echo portable-laukussa on sisäänrakennettu kaikuanturin johtojen hallinta- ja säilytysjärjestelmä, jolloin sen mukaan ottaminen on helppoa. Akkujen ja anturin säilytykseen tarkoitettujen lokeroiden lisäksi echo portable-laukussa on tilaa kaikille kalastustarpeille.echoMAP 50s- ja 70s-laitteet ovat suunnitelmien mukaan tulossa markkinoille huhtikuussa 2013.


Näitäkin hienoja uutuuksia ja lämpimämpiä veneilykelejä odotellen,
Marinean väki