SYYSTYHJENNYS
ALE 20 %
  • GOBIUS Pro Bluetooth tankkimittari
  • GOBIUS Pro Bluetooth tankkimittari
Gobius Pro on langattomalla Bluetooth yhteydellä varustettu tankkimittari jolla voit valvoa kahta tai useammalla anturilla myös 3-, 4- tai 5- eri aluetta! Ostat vain halutin määrän antureita! Gobius Pro anturi lähettää tankkiin värähtely signaalin ja mittaa siten nesteen tasoa. Gobius anturi voidaan asentaa metalli tai muovitankin ulkopuolelle.

GOBIUS Pro Bluetooth tankkimittari

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 9514052054

Myymälässä

Hinta: 119,00 11900 149,00 € 14900
Määrä: kpl

Tiedostot

Mittaa nestepintaa tankin ulkopuolelta
Gobiuksen asentaminen säiliöösi on yksinkertaista. Sen sijaan, että asentaisit pinnanmittausanturin perinteiseen tapaan, irrottamalla tankin ja poraamalla reikiä tankkiin, voi Gobiuksen asentaa kiinnittämällä anturin tankin ulkopintaan. Gobius on suunniteltu mahdollisimman pientä virrankulutusta varten. Antureilla itsellään on pieni virrankulutus ja laitteisto on lepotilassa mittausten välillä. Näin vältetään akkujen turhaa rasitusta.

Langaton yhteys anturiin
Anturien sisäänrakennettu Bluetooth yhteys mahdollistaa helpon yhdistämisen iOS ja Android laitteisiin. Liitä anturiin vain 12/24V virta ja lataa Gobius Pro sovellus älylaitteeseesi! Anturissa on myös kaapelilähtö esimerkiksi merkkivalolle tai ulkoiselle releelle.


Max. tankin materiaalivahvuus
- RST 3 mm
- Teräs 3 mm
- Alumiini 5 mm
- Muovi 12 mm
- Lasikuitu 8 mm
Virrankulutus: 100 mA (mittaus), 10 mA (valmius)

Huom! Yhdellä anturilla saat 2-alue mittauksen, kahdella 3-alue mittauksen, kolmella 4-alue ja neljällä anturilla 5-alue mittauksen. Osta vain haluttu määrä antureita!

Takuu kaksi vuotta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.