• Mastervolt 12/200 Geeliakku
  • Mastervolt 12/200 Geeliakku
Huoltovapaa 200 Ah hyytelöakku!

Mastervolt 12/200 Geeliakku

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 64002000

TOIMITUSAIKA-ARVIO 1-3 PÄIVÄÄ

Hinta: 935,00 93500 982,00 € 98200
Määrä: kpl
Huoltovapaat hyytelöakut toimivat energiasäiliöinä
Kulutusakku on sähköjärjestelmäsi tärkein osa: se on energiavarasto, joka antaa sinulle tarvitsemasi sähköenergian purjehduksen aikana tai satamassa. Sinun täytyy pystyä luottamaan akkuusi täysin:on erittäin tärkeää valita oikea akkutyyppi ja latausjärjestelmä luotettavuuden, kestävyyden ja käyttöystävällisyyden takia. Akkujen laatu ja hinta ovat yleensä suorassa suhteessa toisiinsa, Mastervoltin hyytelöakut täyttävät tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset ja niiden hinta/laatu-suhde on erinomainen.


Miten hyytelöakku toimii?
Hyytelöakku on normaali lyijyakku. Suurin ero hyytelöakun ja tavallisen vesiakun välillä on elektrolyyttiä sitova hyytelö. Latauksessa syntyvät kaasut muutetaan nesteeksi hyytelöakuissa. Tämä niin sanottu jälleenyhdistäminen estää kaasujen pääsyn ulos akusta ja tekee hyytelöakusta erittäin hyvän kulutusakun.

Miksi valita Mastervoltin hyytelöakut?
Voit olla varma järjestelmäsi turvallisuudesta ja käyttöystävällisyydestä, kun sen sydämenä on hyytelöakku. Hyytelöteknologia sopii aluskäyttöön kulutusakuksi huomattavasti paremmin kuin AGM-tekniikka. Vaikka hyytelöakku on kalliimpi kuin tavallinen akku, saat sen mukana paljon etuja, jotka enemmänkin kuin kompensoivat hinta eron:
* Kestävämpää energiaa
Hyytelöakku kestää paremmin jatkuvaa käyttöä ja sietää paremmin tärinää ja iskuja kuin vesiakku. Hyytelöakusta ei koskaan vuoda happoa, sen voi jopa asentaa kyljelleen. Se myös palauttaa virtansa nopeammin, lyhentäen näin latausaikaa.
* Nopea latautuminen
Vaatii vähemmän koneen tai generaattorin käyttöä latautuakseen. Hyytelöakkua voi sen rakenteesta johtuen ladata virralla, joka on 50% akun kapasiteetista. * Ei tarvitse huoltoa
Ei enää huolia kesän kuumista ja talven kylmistä lämpötiloista, tai akun vesimäärän tayttämisestä - hyytelöakku ei vaadi mitään toimenpiteitä. Ainut asia, joka tulee muistaa on kunnon akkuvaraajan käyttö.
* Äärimmäisen pieni itsepurkautuminen
Koska hyytelöakku ei pura yhtään energiaansa itsekseen, ei sinunkaan tarvitse käydä jatkuvasti akkuja varailemassa. Akku on yhä täysi, jopa puolen vuoden jälkeen, vaikkakin suositeltavaa on pitää varaaja akkuun kytkettynä pysyvästi.
* Ei kaasun muodostusta
Hyytelöakut eivät vapauta mitään kaasuja. Niistä ei myöskään valu happoa jos ne vahingoittuvat tai kaatuvat kyljelleen, koska elektrolyytti on hyytelön muodossa.
* Kahden vuoden takuu
Mastervoltin hyytelöakuilla on täysi kahden vuoden takuu.

Nimellisjännite: 12V
Kapasiteetti C20: 200 Ah
Mitat, pxlxk, mm. (ei sis. navat): 475 x 265 x 216 mm
Mitat, pxlxk, mm (sis. navat): 518 x 274 x 238 mm
Paino: 70 kg
Max. asennuskulma: 180°
Kylmäkäynnistysvirta DIN: 630A
Kylmäkäynnistysvirta SAE: 1100A

Takuu 2 vuotta

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.