Nyt ei kalat karkaa talvellakaan!

{image:text}
Lowrancen kannettavat pilkkikäyttöön tehdyt kaiut ovat saapuneet myymäläämme!Ice Pack - Pilkkilaukku
Täydennä jo olemassa olevaa Lowrance kaikuasi Ice Pack pilkkilaukulla tai hanki pilkkikäyttöön tehty kaiku. Laukun mukana tulee 12 voltin akku, jolla heittää pidemmänkin pilkkireissun sekä verkkovirtalaturi, jolla akun voi ladata täyteen taas kotiin päästyä. Sekä tietysti avantoon sopiva anturi kellukkeella.

Lowrance ELITE-3x kannettava kaikuluotain
Elite-3x värikaikuluotain 3,5-tuuman näytöllä. Kompakti Elite-3x sisältää Broadband Sounder™ -kaikuluotaimen ledtaustavalaistulla värinäytöllä, jonka avulla on helppo ja nopea erottaa kalat, pohjan muodot ja muodostelmat.

Lowrance ELITE-4x CHIRP ICE kannettava kaikuluotain
Elite-4x CHIRP kaikuluotain 4-tuuman näytöllä DSI-tekniikalla ja erityisellä pilkkitilalla. Elite-4x CHIRP IceMachine on kannettava värikaikuluotain. Laitteessa on CHIRPkaikuluotain, jonka ansiosta saavutetaan parempi herkkyys, kohdetarkkuus ja vikasieto sekä selkeämmät ja helposti nähtävät täky- ja kalastuskalakohteet

Lowrance ELITE-4 CHIRP ICE kannettava kaikuluotain/karttaplotteri
Elite-4 CHIRP yhdistelmälaite 4-tuuman näytöllä DSI-tekniikalla ja erityisellä pilkkitilalla. Elite-4 CHIRP IceMachine on kannettava värikaikuluotain/karttaplotteri. Laitteessa on CHIRP-kaikuluotain, jonka ansiosta saavutetaan parempi herkkyys, kohdetarkkuus ja vikasieto sekä selkeämmät ja helposti nähtävät täky- ja kalastuskalakohteet. Insight Genesis karttojen tuki.