• Panasonic KX-HNC200NEW Sisäkamera
  • Panasonic KX-HNC200NEW Sisäkamera
Sisäkamera lämpötilan hälytyksellä, mikrofonilla ja etä-käytettävällä kaiuttimella

Panasonic KX-HNC200NEW Sisäkamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: KX-HNC200NEW

arvio 1-3 päivää

Hinta: 79,00 7900 99,00 € 9900
Määrä: kpl
Valvontakamera sisäkäyttöön - Pysyt selvillä kaikesta
Liittämällä valvontakameran Smart Home -järjestelmään voit älypuhelimen välityksellä tarkistaa, mitä kodissasi tapahtuu poissa ollessasi.

Pidä silmällä sitä, mikä on tärkeää
Sisäkäyttöön tarkoitetun Smart Home -valvontakameran avulla pysyt selvillä kaikesta, mitä kodissasi tapahtuu, kun olet poissa. Kamera voi lähettää hälytyksiä älypuhelimeesi, jos sen liiketunnistin ja infrapunatunnistin havaitsevat ongelman, ja sisäänrakennetun kaiuttimen kautta voit puhua suoraan kenelle tahansa, joka on kuuloetäisyydellä. Voit jopa käskeä valvontakameraa jättämään jonkin tietyn alueen kuvasta huomioimatta, jottei esimerkiksi kissasi jatkuvasti aiheuta hälytyksiä kuljeskellessaan keittiössä.

Valvo rakkaidesi unta
Sisäkäyttöön tarkoitetut Panasonic-valvontakamerat ovat erinomaisia itkuhälyttimiä. Yökuvausominaisuuden ansiosta näet lapsesi pimeässä, ja sisäänrakennetun mikrofonin kautta kuulet, jos lapsi on levoton. Voit myös rauhoitella lasta puhumalla hänelle tyynnyttävästi tai soittaa kehtolaulun sisäänrakennetusta kaiuttimesta. Lisäksi kamera voi seurata lastenhuoneen lämpötilaa ja lähettää sinulle hälytyksen, jos huoneessa tulee liian kuuma.

Ota koti mukaan, minne menetkin
Sisäkäyttöön tarkoitetun Panasonic-valvontakameran ansiosta tunnet olevasi kotona, vaikka olet poissa. Sen lisäksi, että valvontakamera lähettää kodistasi reaaliaikaista, värikylläistä videokuvaa älypuhelimeen tai tablettiin omasta sijainnistasi riippumatta, liike- ja äänitunnistimiensa ansiosta se pystyy ongelmien ilmetessä lähettämään sinulle hälytyksiä. Voit myös ottaa tilannekuvia reaaliaikaisesta syötteestä.
  • Käyttöjännite 230V
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.