• Raymarine Evolution EV-200 järjestelmä autopilotti P70Rs hallintalaitteella
Raymarinen päivityspaketti vanhempiin autopilotteihin. Voit päivittää vanhemman Raymarinen S1/S1G, SPX5, SPX10 tai muun pilotin nyt helposti uudeksi Evolution sarjan autopilotiksi. Hyödynnä vanhaa työyksikköäsi tai hydraulipumppua! Tämä paketti Raymarinen nupillisella P70R hallintalaitteella.

Raymarine Evolution EV-200 järjestelmä autopilotti P70Rs hallintalaitteella

Tuotekoodi: T70156

arvio 3-4 päivää

Hinta: 2099,00 209900 2473,80 € 247380
Määrä: kpl

Suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi

Evolution-autopilotit eliminoivat monimutkaiset käyttöönottoasetukset ja kalibroinnit. Asennuksen jälkeen Evolution-autopilotin käyttö on yhtä helppoa kuin virran kytkeminen päälle.

Evolution AI™

Raymarinen 30 vuoden kokemus autopilottien kehittämisestä yhdistettynä FLIR-järjestelmien tuotekehitysosaamiseen ja kehittyneiden avaruusteknisten ja ilmailualan ohjausteknologioiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä on mahdollistanut Evolution AI™ -ohjausalgoritmien kehittämisen tasolle, joka tarjoaa uuden tarkkuusstandardin mitä tulee autopilottien ohjaustarkkuuteen.

Tämän innovatiivisen autopilottituotesarjan kehitystyö on läpimurto mitä tulee älykkäisiin autopilotteihin - Evolution-autopilotit kykenevät hahmottamaan asennusympäristönsä ja laskemaan silmänräpäyksessä tarvittavat ohjauskomennot joilla suorituskyky voidaan ylläpitää maksimitasolla kaiken aikaa. Lopputuloksena on saatu aikaan erittäin tarkka ja luotettava kurssissapysyminen aluksen nopeudesta tai meriolosuhteista riippumatta.

EV-anturiydin

Jokaisen Evolution-järjestelmän ytimenä toimii älykäs EV-anturiydin, joka on 9-akselinen aluksen liikkeitä kaikissa kolmessa ulottuvuudessa mittaava älykäs anturi. Innovatiivinen EV-anturiydin on toteutettu puolijohdeteknologialla ja yhdistetty yhdessä Evolution-autopilottiprosessorin kanssa samaan helposti asennettavissa olevaan koteloon.

Voit asentaa EV-anturiytimen kannen ylä- tai alapuolelle, kestävä kotelo on täysin tiivis (suojausluokka IPX6/IPX7) ja kestää roiskeveden ja veteen upotuksen. 

EV-anturiytimen edut

 • Tarkka ohjaussuunnan, kallistelun, kääntyilyn ja nyökkäilyn jatkuva mittaus tuottaa autopilotille tarvittavat tiedot määrittää meriolosuhteet ja seurata veneen dynaamisia liikeominaisuuksia.
 • Joustavat asennusvaihtoehdot - asennettavissa kannen ylä- tai alapuolelle.
 • Helppokäyttöinen SeaTalkng-liitettävyys ohjausyksikköön ja ACU:hun.
 • Puolijohdeanturiteknologia takaa dynaamisen tarkkuuden (2 astetta kaikissa olosuhteissa). 
 • Autokompensaatio eliminoi veneen sisällä vaikuttavien magneettikenttien vaikutuksia ja takaa luotettavan kurssissapysymisen niin äärimmäisillä pohjoisilla kuin eteläisilläkin alueilla.
 • Nopea ja luotettava ohjaussuuntatietoa MARPA-toimintoja varten, tutkan kerroskuvaa varten sekä tuki eri ohjaussuuntatiloille Raymarinen monitoiminäyttöjen kanssa.
 • EV-1 on suunniteltu mekaanisiin ja hydraulisiin Evolution-autopilottijärjestelmiin.
 • SeaTalkng -verkon ansiosta virransyöttö ja datayhteys hoituu yhdellä kaapeliliitännällä. Voit liittää EV-1:n ACU-yksikköön (Actuator Control Unit) SeaTalkng - tai NMEA2000-verkon kautta

ACU - Actuator Control Unit - työyksikön ohjausyksikkö

Kestävä ACU (Actuator Control Unit) tarjoaa tarvittavan määrän tehoa autopilotin työyksikköön ja syöttää myös sähköä SeaTalkng -väylään.

Autopilottisarja sisältää
- Evolution EV1 anturin

 • Sis.: Anturin, asennustarvikkeet ja asennusjalan

ACU-200 keskusyksikkö

 • Sis.: ACU-200 (Max 15A jatkuvaa kuormaa), 0,3m SeaTalkng - ACU haarakaapelin, peräsinkulma-anturin ja asennustarvikkeet

- P70R hallintalaite

 • Sis.: Hallintalaitteen, aurinkosuojan, asennustarvikkeet, SeaTalkng haarakaapelin ja SeaTalkng suojatulpan

- Kaapelisarjat kytkentään

 • Sis.(SeaTalkng):  virtakaapelin, 5m runkokaapelin, 0.4m haarakaapelin, 2x T-kappale, 5-paikkainen liitinrima, 2x terminaattoria.


Laitteella on kahden vuoden takuuaika. Rekisteröimällä laitteen valmistajan sivuilla saa kolmannen takuuvuoden.

 

Arvostele tämä tuote

09.06.2019 - CADEAU

Autopilotti toimii hyvin ja p70RS säädin on helppo ja nopea käyttää. EV-1 kompassin kalibroiminen on tosin vaikeaa, kun venettä ei ole helppo ohjata niin asteen tarkasti kuin kalibrointi prosessi vaatii. Autopilottia voi kyllä käyttää, mutta plotterin kuvassa vene kulkee toisinaan kylkimyyryä ja tutkakuva kohdistuu oikein kartan päälle vain osan aikaa. Välillä kuvien välillä on yli 10 asteen heitto orientaatiossa!