SÄÄSTÄ 110,80 €
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
  • Raymarine LightHouse kartta, Suomi
Ota lähistön vesistöt haltuusi LightHouse Suomi-kartan avulla. Tutustu visuaalisesti erinomaisiin ja äärimmäisen selkeisiin mukautettaviin karttoihin, joissa on sävytettyjä syvyyskäyriä ja yksityiskohtaisia kiinnostavia kohteita, joita vain Raymarine voi tarjota. LightHouse Suomi-kartta paljastaa kaikki yksityiskohdat, ja voit tutustua alueeseen rajoituksetta. Alue sisältää koko Suomen rannikon, kaikki saaret ja joitakin sisämaan vesistöjä. LightHouse Suomi-kartta on yhteensopiva Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL ja Raymarine Element -näyttöjen kanssa.

Raymarine LightHouse kartta, Suomi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: R70794-FIN

Myymälässä

Hinta: 69,00 6900 179,80 € 17980
Määrä: kpl
LightHouse-kartat tekevät navigoinnista Raymarine Axiom ja Element -näytöissä entistä selkeämpää. Virallisten hydrograafisten karttalähteiden pohjalta luodut LightHouse-kartat takaavat parhaan mahdollisen luettavuuden, intuitiivisen navigoinnin ja ensiluokkaisen laadun. Neljä selvästi erottuvaa väripalettia tarjoaa parhaat mahdolliset katseluolosuhteet vuorokauden ympäri, ja karttasymbolikomentojen ansiosta voit mukauttaa kartat mieltymystesi mukaisiksi. Tilaamalla LightHouse Premium -karttapalvelun saat käyttöösi jatkuvat karttapäivitykset, laajennetun kiinnostavien kohteiden (POI) kirjaston sekä paremmat satelliittikuvat tehokkaampaan ja monipuolisempaan merinavigointiin.

Ammattimainen tai vapaa-ajan karttatyyli
Voit vaihdella runsaasti tietoja sisältävän LightHouse Leisure -karttatyylin ja ammattimaisen S-52 Government -karttatyylin välillä nähdäksesi tärkeimmät karttatiedot haluamallasi tavalla.
Kehittynyt karttasymbolien hallinta
Muuta kanavamerkkien, kiinnostavien kohteiden ja muiden kuvakkeiden kokoa hallitaksesi kartan yksityiskohtia.
Joustavat väritilat
Päivä-, Hämärä-, Pimeä- ja Kirkas auringonpaiste - väripalettien avulla pystyt näkemään paremmin vaihtuvissa valo-olosuhteissa ja näet kartan kirkkaasti ja helposti.
Navigoi todellisen maailman näkymällä
Pääset käyttämään Mapbox-käyttöistä korkean resoluution satelliittikuvaa saadaksesi täydellisen näkymän kaduista, rannikoista ja matalikoista, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Saatavilla vain LightHouse-karttojen Premium-tilauksella.Laajennettu kiinnostavien kohteiden kirjasto
Löydä nopeasti paikalliset venesatamat, tankkauspaikat, huoltoasemat ja paljon muuta jatkuvasti laajennettavasta kiinnostavien kohteiden kirjastosta, joka pohjautuu parhaisiin meritietokantoihin. Saatavilla vain LightHouse-karttojen Premium-tilauksella.
Yhteensopivat laitteet
Axiom sarja
Axiom+ sarja
Axiom Pro sarja
Axiom XL sarja
Element sarja

Huom. Ei toimi Dragonfly sarjassa

Kartta toimitetaan valmiiksi ladatulla 32 Gb muistikortilla.
Kortti sisältää kaikki karttatiedot, jotka tarvitset navigointiin, mutta valmiiksi ohjelmoidut kartat sisältävät myös vuoden Premium-tilauksen kuponkikoodin. Kun aktivoit sen, voit ladata muita premium-tietoja, kuten peittoilmakuvia ja kiinnostavia kohteita.


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.