• Simrad HALO-4 avotutka-antenni 4'
 • Simrad HALO-4 avotutka-antenni 4'
 • Simrad HALO-4 avotutka-antenni 4'
 • Simrad HALO-4 avotutka-antenni 4'
 • Simrad HALO-4 avotutka-antenni 4'
 • Halo-tutka näkee Pax Riveriltä koko matkan yli Chesepeake Bayn(1) ja havaitsee myrskyt Cambridgen yläpuolella(2).
 • Kaksoistoimintotilassa näät Halo-tutkan avulla sekä lähelle että kauas toisistaan riippumattomilla näytöillä. Erittäin pieni 6 m / 20 ft lähialueen katve(1).
 • Nopeasti toimiva Halo-tutka näyttää neljän nopealiikkeisen vesiskootterin jäljet Clearwater Harbourissa, Floridassa.
 • Halo-tutka näkee säärintaman 65 mpk:n päässä (3). Saat reaaliaikaista tietoa huonosta säästä kauan ennen kuin se osuu kohdalle.
 • Halo-tutka näyttää pienimmätkin kohteet selvästi eroteltuna, kuten tässä jollakisassa.
 • Siellä missä on lintuja, on myös kalaa. Halo-tutkan BIRD-tilan avulla on helppo löytää lintuparvet kauempaakin.
25 W:n puolijohdepulssikompressiotutka, jossa on 122 cm:n avoantenni, 64 mpk:n kantama ja keilan terävöinti. 4 jalan Halo™-tutkassa yhdistyvät perinteisten pulssi- ja FMCW-laajakaistatutkajärjestelmien parhaat ominaisuudet. Sen pulssikompressiotekniikka mahdollistaa pitkän ja lyhyen tunnistuskantaman ainutlaatuisen yhdistelmän, tarkan kohteen määrityksen ja välkkeen vaimennuksen

Simrad HALO-4 avotutka-antenni 4'

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 000-11470-001

arvio 3-4 päivää

Hinta: 7239,00 723900 8044,50 € 804450
Määrä: kpl

Puolijohdetekniikka merkitsee pientä lämpenemisaikaa ja suurta luotettavuutta merellä, kun taas tutkiin pian sovellettavien alhaisen päästötason standardien vaatimustenmukaisuuden ansiosta Halon käyttö on turvallista ankkuripaikoissa ja venesatamissa.

Löydä täydellinen tasapaino antennin koon ja kantomatkan välillä
Halo tarjoaa perinteisen pulssitutkan veroista pitkän matkan suorituskykyä, mutta myös ennennäkemätöntä lähietäisyyksien suorituskykyä aina 6 metriin (20 ft) asti. Tähän on aiemmin kyennyt vain 3G/4G Broadband-tutkamme.
Halon ainutlaatuisen pitkän ja lyhyen matkan suorituskyvyn yhdistelmän ansiosta seuraat vaivattomasti niin läheisiä törmäysvaaroja kuin kaukaisia säärintamia.

Pääominaisuudet

 • Todellinen 64 mpk:n kantama ja 122 cm:n avoantenni
 • Keilan terävöinti ja kohteen erotuksen hallinta
 • Yhteensopiva ainoastaan Simrad NSS evo2/evo3 ja NSO evo2 -monitoiminäyttöjen kanssa
 • Kaksoisaluetoiminta
 • Edistyksellinen signaalinkäsittely Custom, Satama, Avomeri, Sää ja BIRD -toimintatiloissa. Lisää toimintatiloja tulossa lähiaikoina
 • Nopea toiminta, 48 rpm
 • InstantOn™, 16–25 sekunnissa käyttövalmis virrankytkennästä, heti käyttövalmis valmiustilasta
 • MARPA-kohteenseuranta, enintään 10 kohdetta (20 kaksoiskantamalla)
 • Alhainen sähkömagneettinen päästö- ja säteilytaso
 • Alhainen virrankulutus, toiminta 12/24 V
 • Ethernet-liitettävyys
 • Ainutlaatuinen sininen LED-korostusvalo jalustassa sekä kirkkaudensäätö

Puolijohde- ja pulssikompressiotekniikka
Simrad Halo Tutka on maailman ensimmäinen puolijohde-elektroniikkaa hyödyntävä tehokas pulssikompressiotutka vapaa-ajan käyttöön. Perinteisistä pulssitutkista poiketen Halo Tutkan toiminta ei perustu suuritehoiseen magnetroniin (tyhjiöputkeen). Halo Tutkan matalatehoinen 25 W:n taajuuspyyhkäisty pulssilähetys tuottaa pulssitutkaa vastaavan kantomatkan ja tarkkuuden, mutta puolijohdetekniikan ansiosta tutka lämpenee nopeammin, kuluttaa vähemmän virtaa ja tuottaa vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin perinteinen tutka.

Kantama 64 mpk
Halo tuottaa perinteiseen 6 kW:n pulssitutkaan verrattavissa olevan enimmäiskantaman. 122 cm:n avoantennilla varustetun HALO-4:n kantama on jopa 64 mpk. Se tarjoaa ennätysmäisen 6 metrin vähimmäiskantaman ja näyttää myös sen pulssitutkan katveen, jossa ennen ainoastaan FMCW-laajakaistatutkat (3G/4G) toimivat.

Keilan terävöinti
Tutkan kohteiden erottaminen toistaan on tärkeää, olipa kohteena sitten lintuparvi tai väyläpoijuja. Keilan terävöinti ja kohteen erotuksen hallinta tarjoavat verrattoman kohderesoluution, mikä tarkoittaa, että Halo-laajakaistatutkan 122 cm:n avoantennin todellinen kohderesoluutio on sama kuin 182 cm:n antennissa ilman keilan terävöintiä.

Kaksoisaluetoiminta
Kaksoisalueominaisuuden ansiosta Halo-tutka toimii kuin kaksi tutkaa yhdessä – voit tarkkailla kahta eri kantamaa yhtä aikaa. Molemmilla on erillinen näyttö, ohjaus ja MARPA-kohdeseuranta. Käytä hyödyksesi Halo-tutkan yhdistetty lyhyen, keskimatkan ja pitkän matkan suorituskyky, ja voit seurata kaukaisia säärintamia samalla kun tarkkailet navigointimerkkejä ja lähialueen nopeasti liikkuvia aluksia.

Kohteen tunnistus
Asennettuna 15 metrin korkeuteen HALO-4 täyttää IEC-standardin 62388 liitteen D tiukat kohteentunnistusvaatimukset (majakka- ja RACON-aktivointia lukuun ottamatta). Kolmen metrin korkeuteen asennettuna HALO-4 tarjoaa samanlaisen kohteentunnistuksen kuin hyväksi todistettu 122 cm:n avoantennilla varustettu 6 kW:n Simrad TX06S-1 -pulssitutka.

MARPA-kohteenseuranta
Tutka seuraa automaattisesti enintään kymmentä käyttäjän valitsemaa tutkakohdetta ja näyttää lähimmän sivuutuspisteen (CPA) ja ajan lähimpään sivuutuspisteeseen (TCPA). Kaksoiskantamatilassa voidaan seurata enintään 20 eri kohdetta (10 kohdetta yhdellä näytöllä). MARPA-toiminto edellyttää ohjaussuunta-anturin ja GPS:n käyttöä.

Edistyksellinen signaalinkäsittely
Halo-tutka käyttää edistyksellistä signaalinkäsittelyä digitaalisen suuntiman ja etäisyyden sivukeilavaimennukseen, millä parannetaan pienten kohteiden kuten navigointimerkkien erottelua suuremmista läheisistä kohteista, kuten laivoista ja silloista. Suuntariippuvainen häiriösuodatus muokkaa pyyhkäisyn vahvistusta dynaamisesti, jolloin suojanpuoleiset pienemmätkin kohteet näkyvät. Tulossa pian ilmaisen NSS/NSO evo2 ohjelmistopäivityksen yhteydessä: Sektorin pimennys, joka eliminoi ei-toivotut heijastukset jopa neljässä käyttäjän valitsemassa suunnassa ja selkeyttää näin näyttökuvaa.

5 käyttötilaa, automaattinen Satama/Avomeri-valinta
Custom, Satama, Avomeri, Sää, ja BIRD -tilat muokkaavat Halo-tutkan edistynyttä signaalinkäsittelyä niin, että näet itseäsi kiinnostavat kohteet selkeästi – jopa haastavimmissa olosuhteissa. Automaattinen Satama- ja Avomeri-tilan valinta säätää Halo-tutkan toimimaan ympäristösi mukaan, ja Custom-tilan avulla voit helposti virittää tutkan manuaalisesti sopimaan mihin tahansa tarpeeseen tai tilanteeseen.

Nopean toiminnan tila
Halo tarjoaa nopeat sijainnin päivitykset ja erittäin nopean toiminnan (jopa 48 rpm, riippuu tilasta ja kantamasta). Simradin laadukas rakenne ja Halon harjaton moottori, jossa on kehittynyt kierukkamainen hammaspyöräryhmä, varmistavat poikkeuksellisen hiljaisen toiminnan, erityisesti 48 rpm:n nopeudella.

InstantOn™
Törmäysvaarat eivät odota, että tutka käynnistyy, eikä nyt sinunkaan tarvitse. Halon puolijohdetekniikka on valmiustilassa heti käyttövalmis, ja aika virran kytkennästä täyteen käyttövalmiuteen on vain 16–25 sekuntia. Nyt voit välttää perinteisiin pulssitutkiin liittyvän 2–3 minuutin lämpenemisajan ja voit luottaa siihen, että Halo tuottaa välittömästi tarkan tutkakuvan aina tarvittaessa.

Erinomainen luotettavuus
Halo on rakennettu kestämään, ja sen puolijohdelähetin-vastaanotin merkitsee, ettei magnetronia tarvitse enää vaihtaa tai säätöjä tehdä manuaalisesti magnetronin lämpenemisen tai kulumisen vuoksi. Vastaavasti puolijohdetekniikalla varustettu harjattoman moottorin ohjain tarkoittaa, ettei moottorin harja kulu tai vaadi vaihtoa. Voit luottaa siihen, että Halon toiminta on nopeaa jopa 70 solmun tuulen nopeuksilla, vuodesta toiseen ja ilman ikäviä yllätyksiä.

Alhainen sähkömagneettinen säteily
Toisin kuin perinteinen pulssitutka, Halo-tutka lähettää matalatehoisia pulsseja, ja on näin yhteensopiva tulossa olevien alhaisten säteilyrajojen kanssa. Tämän ansiosta Halo-tutkaa on turvallista käyttää ankkuripaikoilla ja venesatamissa, joten saat aina tehokkaan tutkakuvan jokaisen matkan alusta loppuun saakka. Itse asiassa, Halo-tutkan pienin turvaetäisyys missä tahansa lähetystilassa on yhtä pieni kuin sen avotutka-antennin pyörähdyssäde.

Alhainen virrankulutus
Halon keskimääräinen virrankulutus ilman tuulta on 40 W ja enimmäistuulennopeudella enintään 220 W. Valmiustilan 7 W:n virrankulutus tarkoittaa, että virtaa säästyy merkittävästi verrattuna pulssitutkien 10/15 W:n kulutukseen. Alhaisen virrankulutuksensa ja 12/24 voltin tasavirtajärjestelmien käyttömahdollisuuden ansiosta Halo on ihanteellinen käytettäväksi pienissä ja keskisuurissa pikaveneissä.

Ethernet-liitettävyys
Simrad Halo -laajakaistatutka voidaan kytkeä kaikkiin Simrad NSS/NSO -monitoiminäyttöjärjestelmiin Ethernet-kaapelilla. Liitäntärasia asennetaan laipioon kannen alle. Antennin asennus on yksinkertaista ja tyylikästä, sillä siinä käytetään samaa ohutta kaapelia ja samoja halkaisijaltaan pieniä liittimiä kuin 3G-/4G-laajakaistatutkissa.

Tinkimätön muotoilu
Kantamaltaan ja luotettavuudeltaan erinomaisen Halo-laajakaistatutkan käyttö ei tarkoita, että tyylistä tarvitsisi tinkiä. Linjakkaan jalustan päälle asennettu Halon virtaviivainen avoantenni on kaukana perinteisistä raskasmallisista tutkista. Jalustaan on asennettu kahden valokeilan pehmeä sininen LED-korostusvalo, joka näyttää Halon vedessä ja jota voi säätää neliportaisella kirkkaudensäätimellä.

* Halo™-pulssikompressiotutkan jalustaan kuuluvan 4-tasoisen sinisen korostusvalon käyttö voi olla kielletty joillakin alueilla. Tarkista paikalliset säädökset, ennen kuin sytytät sinisen valon.
 

Tekniset tiedot

 • Käyttölämpötila -25° - +55°C
 • IPX6 vesitiivis
 • Kaapelin pituus 20 m
 • Maksimi tutkanalue 100 m
 • Halkaisija 4'
 • Vaakakeila 1.8° ±10% (-3dB width), 1.6/1.4/1.2° Beam Sharpening mode enabled (Low/Med/High)
  1.2° ±10% (-3dB width), 1.1/0.9/0.8° Beam Sharpening mode enabled (Low/Med/High)
 • Pyörimisnopeus 24-48 RPM
 • Liitännät: ethernet, NMEA2000/0183
 • Käyttöjännite 10.8 V – 31.2V DC

Tuotepakkauksen sisältö

 • Halo-4 tutka
 • RI-12 tutka interface moduuli
 • 20 m tutkan kaapeli
 • RJ45 - ethernet adapteri ja 1,8 m ethernet kaapeli
 • NMEA2000 T-liitin ja 1,8 m NMEA2000 kaapeli

Laitteella on kahden vuoden takuuaika
 


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.