• Simrad NAC™-D keskusyksikkö

NAC™ -D on digitaalinen autopilottiratkaisu veneen sähköisiin ohjausjärjestelmiin eli ohjausjärjestelmiin, joissa on digitaalinen käyttöliittymä. Ratkaisu vaihtaa automaattisesti kahden nopeusprofiilin välillä ja tarjoaa siten optimaalisen ohjauksen niin alhaisissa kuin suurissa nopeuksissa. Siinä on myös Continuum®-ohjaus ja uusi SteadySteer™-ominaisuus.

HUOM. Tarvitsee lisäksi Steer-By-Wire ohjausjärjestelmään sopivan Gatewayn sekä tarkan sähkökompassitiedon NMEA 2000 verkkoon sekä hallintalaitteen.
 

Simrad NAC™-D keskusyksikkö

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 000-15621-001

TOIMITUSAIKA-ARVIO 3-4 PÄIVÄÄ

Hinta: 1179,00 117900 1325,56 € 132556
Määrä: kpl
NAC ™ -D on ohjattu langallinen autopilottiratkaisu elektronisille alusten ohjausjärjestelmille (ohjausjärjestelmät digitaalisella liitännällä).

NAC -D: n avulla veneilijät, joilla on SeaStar® Optimus®-, Yanmar® VC10 / JC10-, Volvo® IPS / EVC- tai Yamaha®-ruorimestari- / yksimoottoriset ohjausjärjestelmät, voivat hyödyntää kaikkia Simrad®-autopilottien kaikkia ominaisuuksia ja suorituskykyä.

Helppo asentaa
Edellyttää vain kahden Micro-C-liittimen liittämistä - ylimääräistä hydraulipumppua, peräsintunnistimen asennusta tai telakan peräsimen kalibrointia ei vaadita. Tämä säästää veneilijöiden aikaa ja rahaa.

Automaattinen vaihto
Continuum®-ohjauksen ja uuden SteadySteer ™ -tuen ansiosta NAC -D mahdollistaa automaattisen vaihdon kahden nopeusprofiilin välillä, mikä tarjoaa optimaalisen ohjaustehon sekä matalilla että suurilla nopeuksilla.

Joustava valinta
Valitse haluamasi ohjain erillisistä ohjaimista, kuten AP ™ 44 tai AP 48.

Simrad®-autopilottijärjestelmät sisältävät huippuluokan elektroniikan ja edustavat yli 70 vuoden kokemusta ja kehitystä. Simrad®-autopilotit voivat vähentää työmäärääsi ja uupumustasi sekä parantaa tilannetietoisuuttasi ja turvallisuuttasi ja auttaa sinua tulemaan tuoreemmaksi määränpäähäsi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.