• Star brite Star Tron Dieselin säilytys- ja lisäaine 250 ml

1 pullo riittää 1000 l Diesel-öljyä 

Polttoaineen käsittelyyn poistaen kosteuden ja hajottaen sen mikrometrin kokoisiksi hiukkasiksi, jotka poistuvat polttoaineen mukana

Tuotetiedot

  • Säilyttää polttoaineen, hajoittaa polttoaineessa olevan veden
  • Lisää tehoa, parantaa polttoainetaloutta, vähentää päästöjä, puhdistaa suihkusuuttimet, poistaa karstakerrostumat, levät ja limat
  • Säilyttää polttoaineen jopa kaksi vuotta

250 ml pakkaus riittää 1000 litralle dieseliä

Star brite Star Tron Dieselin säilytys- ja lisäaine 250 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 93616SB

Myymälässä

Hinta: 23,00 2300
Määrä: kpl

Mikä on StarTron ja kuinka se toimii?
Star brite kehitti StarTron lisäaineen jo vuonna 2003 ja on maailman ensimmäinen lisäaine, joka perustuu luonnossa esiintyville entsyymeille, eikä sisällä alkoholia, happoja, liuottimia, eikä muita lisäaineita, vaan on 100 % turvallinen käyttää dieselmoottoreissa.
StarTron pilkkoo polttoaineeseen kehittyvän kosteuden supermikropieniksi hiukkasiksi, jotka palavat turvallisesti pois polttotapahtuman aikana. Säilyttää polttoaineet jopa kaksi (2) vuotta, estää mikrobikasvua, puhdistaa ruiskusuuttimet sekä palokammiot, vähentää moottorin päästöjä, palauttaen tehoa, ehkäisee karstoittumista sekä lakkakertymiä.

LEVÄKASVUSTO DIESELPOLTTOAINEESSA
Dieseltankissa, jossa on ylimääräistä ilmatilaa, lämpötilamuutokset aiheuttavat tankin seinämissä kondensaatiovettä. Tämän veden sekoittuessa polttoaineeseen, se vajoaa pohjaan tarjoten mahtavan kasvualustan mikrobeille, itiöille. Nämä "dieselin levänä" tunnetut itiöt koostuvat pääosin sienistä sekä hiiva- ja homesaasteista. Tämän hoitamatta jättäminen pilaa polttoaineen aiheuttaen tukkeutumia suodattimissa, polttoaineputkistoissa sekä ruiskusuuttimissa. Tähän asti ongelman ratkaisuun on käytetty myrkyllisiä kemikaaleja, jotka tuhoavat jo olemassa olevan kasvuston sekä ehkäisevät uutta. Myrkyllisten kemikaalien
käytöstä voi kuitenkin seurata ongelmia. Kun kasvusto on tuhottu, se vajoaa tankin pohjaan, josta se hajoaa tuottaen orgaanisia happoja. Hapot huonontavat polttoainetta ja aiheuttavat tankin seinien, suuttimien sekä polttoaineen syöttöjärjestelmän ruostumista ja muita ongelmia.
StarTron käyttää mikrobikasvuston hajottamiseen myrkytöntä entsyymiteknologiaa joka hajottaaa epäpuhtauksia supermikrokokoisiksi hiukkasiksi, jotka turvallisesti ”palavat” pois. StarTron on ainoa lisäaine, joka ehkäisee biologisen kasvun ja tuhoten sen ilman myrkyllisiä kemikaaleja.

StarTron pitää tankin, putkiston, suuttimet se sekä edesauttaa suodatinjärjestelmän toimimista tehokkaasti suojaten moottoria. Entsyymien avulla dieselpolttoaineesta saa maksimitehon ja samalla vähentää merkittävästi päästöjä, savutusta ja muita päästöjä. Entsyymit myös hajottavat levän, veden, puhdistaa suuttimet, karstan, pienentää polttoaineen kulutusta. Parantaa dieselpolttoaineen laatua ja moottorin luotettavuutta sekä suorituskykyä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.