• StarBrite Ez-On Ez-Off Hull & Bottom Cleaner 950 ml
Pohjanpesu-/näkin poistoaine

Star brite Ez-On Ez-Off Hull & Bottom Cleaner 950 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 92832

Myymälässä

Hinta: 23,90 2390
Määrä: kpl
Puhdistaa veneen pohjan, poistaa näkit ja simpukat. Vesirajan kuohajäljet pois nopeasti ja helposti pelkällä pyyhkäisyllä. Poistaa helposti levän yms. kasvuston kumiveneestä. Poistaa myös ruostejäljet. Vesipohjainen, ympäristöystävällinen. Voi käyttää lasikuitu-, puu-, rauta- ja ruostumattomiin teräspintoihin.

Käyttöohje:
* Levän ym. kasvuston poistaminen:
Nosta vene vedestä ja poista suuret kasvustot. Anna levän, näkkien ja simpukoiden kuivua täysin. Vesirajan yläpuolella olevat ruostetahrat ja kasvusto voidaan poistaa veneen ollessa vedessä. Kaada ainetta muovipurkkiin ja lisää sitä kuivaan pintaan harjalla. Kostuta ja vaahdota kasvustoa ja ruostetahroja aineella, vaahtoaminen kertoo että kasvusto poistuu. Lisää ainetta jatkuvasti, jotta puhdistettava kohta vaahtoaa. Muutaman minuutin vaahdottamisen jälkeen suurimman osan puhdistettavista alueista pitäisi olla puhtaita ja valmiita huuhdottaviksi vedellä. Vahva kasvusto saataa vaatia muutaman käsittelyn ja hieman kevyttä rapsuttamista.
* Ruostetahrojen ja vesirajan puhdistus:
Lisää ainetta ruostetahralle harjalla. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ja huuhtele puhtaalla vedellä. Pahat tahrat saattavat vaatia toisen käsittelyn.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.