• Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex
  • Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex

Ursuit Gemino Navigator on erityisesti purjehdukseen suunniteltu kaksiosainen kuivapuku. Ominaisuuksiensa puolesta se soveltuu hyvin myös muuhun monipuoliseen ja turvalliseen vesillä liikkumiseen.

Ursuit Gemino Navigator Gore-Tex

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi:

arvio 3-4 viikkoa

Hinta: 1749,00 174900 2275,00 € 227500
Määrä: kpl

Tämä korkealaatuisesta Gore-Tex® Taslan kankaasta valmistettu kuivapuku suojaa käyttäjänsä täysin tuulelta ja vedeltä. Keveydestään huolimatta se on valmis kohtaamaan kanssasi pahimmatkin reitit ja myrskyt.

Puku on kaksiosainen, joka tarkoittaa että sen takki ja housut kiinnitetään toisiinsa patentoidulla YKK Zip-Lock vetoketjuratkaisulla.

Puvun kaula- ja rannemansetit on valmistettu elastisesta neopreenista. Neopreenimansettien ansiosta puvun pukeminen ja riisuminen on helppoa, ja käyttö mukavaa.

Gemino Navigator puvussa fleece vuoritettu irrotettava offshore-kaulus, jonka sisällä on fluorisoiva huppu. Kauluksessa on myös erillinen roiskesuojaläppä, joka tuo kasvoille suojaa silloin kun merenkäynti on kovimmillaan.

Puvun takista löytyy SOLAS heijastimet olkapäiltä, selästä hupusta sekä hihasuojista. Polv -, kyynärpää-, haara- sekä takamusvahvikkeet on valmistettu Cordurasta ja suojaavat pukua kulumiselta.

Takamusvahvikkeen alta löytyy irrotettava 2mm pehmike joka suojaa käyttäjää kylmyydeltä pitkiä aikoja istuttaessa.

Takkiosan roiskeen kestävä etutasku on tilava ja fleecevuorattu. Taskuun saat säilöttyä sekä nopeasti saatavat pikkutavarat että palelevat kädet. Myös sivutaskut ovat roiskeen kestävät ja tilavat. Taskujen sijainti mahdollistaa niiden sujuvan käytön myös paukkuliivin kanssa.

Housujen oikean reiden etuosassa on tilava tasku jota on helppo käyttää myös istuttaessa. Saapassuojat suojaavat ettei jalkineen varresta valu vesi sisään, suojat ovat avattavissa vetoketjulla pukemisen helpottamiseksi.

Puku toimitetaan tyylikkäässä kantokassissa joka sisältää 3mm neopreenikäsineet ja hupun, tuubihuivin sekä huolto- ja käyttöohjeet.

Ursuit Gemino Navigator kuivapuku sai kunniamaininnan vuoden 2019 DAME Design Award- kilpailussa.

DAME Design Award on venealan arvostetuin uutuusvarusteiden ja -tarvikkeiden kilpailu, jonka voittajat julkistetaan vuosittain METS-messuilla Amsterdamissa.

Puku toimitetaan tyylikkäässä kantokassissa joka sisältää neopreenikäsineet, pipon sekä huolto- ja käyttöohjeet.

Takuu 2 vuotta

Huom.
Kokojen mitat ovat kehonmittoja, ilman päällivaatteita. Puvun mitoituksessa on otettu huomioon alusasujen tilantarve.
Mitat ovat vakiopukujen mittoja. Mikäli nämä mitat eivät sovi, pyydä meiltä mittapukukaavake ja saat tarjouksen puvusta omilla mitoilla.

Toimitusaika
Toimitusajat Ursuit puvuissa saattavat vaihdella nopeastikin riippuen vuodenajasta. Nettisivuillamme ilmoittamamme toimitusaika on arvio toimitusajasta normaalitilanteessa.
Toimitusajan voi aina varmistaa myynnistämme soittamalla tai mailaamalla.

Takuuaika puvuilla on kaksi vuotta koskien valmistus- ja materiaalivirheitä.
Mansetit jne. ovat kuluvia osia, joita täytyy aika ajoin omakustanteisesti vaihdattaa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.