• Vetus kaasu- ja häkävaroitin
VETUS kaasuvaroitin tunnistaa propaanin, metaanin ja vedyn lisäksi myös hään.

Vetus kaasu- ja häkävaroitin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: GD1000

arvio 1 viikko

Hinta: 389,00 38900 429,00 € 42900
Määrä: kpl

Vakiotoimituksessa on yksi anturi ja varoittimeen on saatavana lisävarusteena lisäanturi jonka, voi asentaa esimerkiksi toiseen hyttiin.

Varoitin laitetaan päälle/sammutetaan “power”- napista. Varoittimessa on lisäksi ”valve”-toiminto josta kaasujärjestelmä voidaan sulkea mikäli siihen on asennettu sulkujärjestelmä. Mikäli sulkujärjestelmä on auki-asennossa, varoitin mittaa kaasupitoisuutta jatkuvasti ja mikäli sulkujärjestelmä on kiinniasennossa tapahtuu mittaaminen ajoittaisesti.

Varoitin hälyttää äänimerkillä ja LED-valolla mikäli tilan kaasu-tai häkäpitoisuus on liian korkea. “mute”- näppäimestä voi sammuttaa hälytysäänen.

Varoittimessa on kolme ulosottoa; yksi poistoilmatuuletinta varten, yksi kaasun sulkua varten sekä yksi erillistä äänimerkkiä esimerkiksi sumutorvea varten. Poistoilmatuuletintoimintoa voidaan käyttää myös manuaalisesti. Varoitin ei siis ole pelkkä hälytin vaan se voidaan siis käyttää myös aktiivisesti kaasuturvallisuuden parantamiseksi aluksessa.

Varoitin hälyttää myös mikäli akun jännite laskee liian alhaiseksi. Testi-näppäimellä voi testata anturit sekä laitteen ulosotot. Anturissa oleva LED-valo ilmaisee kun anturin elinikä on täynnä jolloin se tulee vaihtaa.


Laadukas laite, jolla on kahden vuoden takuuaika.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.