• Yacht Devices YDTA-01 NMEA2000 säiliöadapteri
  • Yacht Devices YDTA-01 NMEA2000 säiliöadapteri
  • Yacht Devices YDTA-01 NMEA2000 säiliöadapteri
Yacht Devices YDTA-01 NMEA2000 tankki adapterin avulla voit muuntaa olemassaolevien resistiivisten nesteanturien datan NMEA2000 muotoon ja esittää sen esim. karttaplotterin tai monitoimimittarin ruudulla.

Yacht Devices YDTA-01 NMEA2000 säiliöadapteri

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: YDTA-01

Myymälässä

Hinta: 189,00 18900
Määrä: kpl

Tiedostot

Huom! Toimiakseen oikein pitää YDTA-01 konfiguroida oikeisiin arvoihin ja se vaatii erillisen resistiivisen tankkianturin, esim. VDO tai Wema! Tutustu käyttöohjeisiin!

Adapteri voidaan konfiguroida yhdeksi seitsemästä eri NMEA2000 standardin neste tyypeistä: Diesel, Bensiini, Öljy, makeavesi, jätevesi, septi tai sumppu. Myös tankin numero voidaan konfiguroida välillä 1-16 NMEA2000.

Laitetta voidaan käyttää Eurooppalaisten (10 - 180 Ohm), Amerikkalaisten (240 - 33 Ohm) tai Japanilaisten (0 - 310 Ohm) resistiivisten anturin kanssa. Adapteri voidaan myös konfiguroida ei-standardi sensorien kanssa aina 400 ohm asti.

YDTA-01 voidaan kytkeä itsenäisesti, rinnakkain analogisen mittarin kanssa tai rinnakkain Volvo Penta MDI yksikön kanssa. Nestetaso voidaan kalibroida 12 kalibrointi pisteestä, töllöin on mahdollista saada tarkka nesteen taso riippumatta tankin muodosta.

Adapterin konfigurointi onnistuu sen päällä olevan MicroSD kortinlukijan avulla. Erikois ohjelmia ei tarvita, tarvitset vain tietokoneen, kortinlukijan ja tekstieditorin.
  • Adapteri voi tallentaa nestetasoa MicroSD-kortille, mutta voit käyttää tallennuslaitteita, kuten Voyage Recorder, tallentaa tietoja useista adaptereista yhdessä kaikkien muiden alusten tietojen kanssa.
  • Voit käyttää Wi-Fi-yhdyskäytävää nähdäksesi kaikki säiliöt suoraan selaimesta tai meri-sovelluksista.  
  • Adapteri voidaan myös konfiguroida erityisellä "Asennus Kuvaus" -kielellä. Jotkut monitoimilaitteet sallivat tekstin syöttämisen laitteen ominaisuuksiin. Tätä tekstiä käytetään yleensä tallennettaessa asennusohjeita, laitteen sijainti tai asentajan yhteystiedot. Voit myös syöttää nämä merkkijonot ilmaisella CAN Log Viewer -ohjelmistolla, joka on yhdistetty NMEA 2000: een USB Gatewayn tai Wi-Fi Gatewayn kautta.
Takuu 2 vuotta
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.