• Yacht Devices YDVR-04 Voyage Recorder datatallennin äänityksellä
  • Yacht Devices YDVR-04 Voyage Recorder datatallennin äänityksellä
  • Datahistoria taulukko-ohjelmassa
  • Mahdollista luoda lokikirja
  • Saatavana Micro-C tai myös tilauksesta SeaTalk ng liittimellä
Myös ääntä tallentava matkatallennin jonka avulla tallennat myös äänen sekä vaikka kaikki kauden kuljetut matkat NMEA 2000 verkon datan kera muistikortille ja voit tarkastella matkaa tietoineen tietokoneen näytöllä.

Dataa mahtuu veneen laitekokoonpanosta  kokoonpanosta riippuen esim. 16 Gb kortille 100-200 päivän ajalta.

YDVR-04 mallissa on sisäinen linkki äänitiedostoille ja ohjelmisto kohdistaa äänen paikkatietoihin GPX tiedostoissa joissa äänitys on tapahtunut. Voit esimerkiksi valita kohdan kuljetulla reitilläsi ja tarkistaa millainen sää silloin oli ja etsiä esimerkiksi sääennusteen joka on tallentunut VHF-radiosta. Voit myös kuunnella VHF keskustelusi muiden alusten kanssa. Tämä mahdollistaa täydellisen matkasi uudelleenkontruktoinnin!

 

Yacht Devices YDVR-04 Voyage Recorder datatallennin äänityksellä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: YDVR-04

arvio 2-3 viikkoa

Hinta: 219,00 21900
Määrä: kpl

Tiedostot

Laite tallentaa kaiken verkossa liikkuneen datan kuten sijainti, kurssi, nopeus, syvyys, vedenlämpö, loki, Tuulen suunta ja nopeus, AIS data lähistöllä olevista aluksista ym. matkan varrella Myös mahdollisesti verkosta löytyvä moottoridata, säiliöiden nestemäärät jne. tallentuvat.

Tallentimen avulla et unohda kiinnostavia tapahtumia matkoiltasi tai sinulla on todisteet kovista tuulista ja myrskyistä. Voit myös analysoida kilpailuja, luoda lokikirjoja tai diagnosoida ongelmia jälkikäteen.

Voit ladata tästä tallenninohjelmiston jonka avulla tallennettu DAT-tiedosto konvertoidaan normaaleiksi GPX-tiedostoiksi joita voidaan lukea esimerkiksi Google Earth sovellukseen tietojen tarkastelemiseksi tietokoneen näytöllä. Voit myös konvertoida datan CSV-tiedostoksi ja tarkastella sitä taulukko-ohjelmissa.Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.