HUIPPU-UUTUUS markkinajohtajalta
  • Hemisphere Vector™ V500 GNSS satelliittikompassi
  • Hemisphere Vector™ V500 GNSS satelliittikompassi
  • Hemisphere Vector™ V500 GNSS satelliittikompassi
  • Hemisphere Vector™ V500 GNSS satelliittikompassi
  • Hemisphere Vector™ V500 GNSS satelliittikompassi
  • Hemisphere Vector™ V500 GNSS satelliittikompassi

Satelliittikompassien ehdottoman markkinajohtan huippu-uutuus!

Vector™ V500 GNSS Smart Antenna on Hemisphere GNSS:n all-in-one monitaajuuksinen, moni-GNSS älyantenni, joka tarjoaa RTK-tason sijaintitarkkuuden (lisenssituote) ja tarkan suunnan. Tämä kestävä rakenne on tiivistetty vaativimpiin ympäristöihin ja on loistava ratkaisu ammattimaisiin merenkulku- ja muihin haastaviin sovelluksiin. All-in-one V500 yhdistää yksinkertaisen asennuksen johdonmukaiseen ja tarkkaan suuntatarkkuuteen ja RTK-paikannukseen.

Vector™ V500 on varustettu Hemispheren patentoimalla Cygnus™ GPS-häirinnän estolla. Voit aina navigoida turvallisesti kun varustat veneesi Hemisphere GNSS tuotteilla.

Paikannustarkkuuden parantamiseksi V500 voi vastaanottaa DGNSS-korjauksia SBAS:n kautta, L-kaistakorjauksia Hemispheren Atlas® L-Band tekniikalla tai RTK-korjauksia. (Atlas® ja RTK vaativat lisenssin)

Hemisphere toimii satelliittikompassien alkuperäisvalmistajana muille merenkulkualan tunnetuille suurmerkeille sekä automaattisesti toimiville kaivos- ja maatalouskoneille maailmanlaajuisesti

Hemisphere Vector™ V500 GNSS satelliittikompassi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: 940-3141-11

Myymälässä: 0 kpl, toimitusaika-arvio 1-2 viikkoa Verkkokaupassa: Toimittajan varastossa.

Hinta: 8990,00 899000  €10124,60 € 1012460

Rahtivapaa toimitus Postin, Matkahuollon tai DBSchenkerin noutopisteisiin.

Määrä: kpl

Tiedostot


GNSS

Yksinkertainen GPS-vastaanotin käyttää vain yhtä globaalia satelliittinavigointijärjestelmää (GPS), kun taas monikonstellaation GNSS-vastaanottimet saavat tietoa useista satelliittinavigointijärjestelmistä samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa paikannuslaitteen aina "nähdä" paljon useampia satelliitteja kuin käytettäessä vain yhden satelliittinavigointijärjestelmän satelliitteja.
 

GNSS Satelliittien lukumäärä Peitto
GPS            32 Maailmanlaajuinen
Galileo   26+ Maailmanlaajuinen
BeiDou     

Vaihe 2: 15+
Vaihe 3: 25+

Maailmanlaajuinen
Vaihe 2 pääasiasaa Kiinan paikallinen
GLONASS  24 Maailmanlaajuinen
QZSS         4+ Japanin alue ja Aasian Tyyni Valtameri
NavIC        7+ Intian alue
 

Monitaajuustekniikka
Jokainen GNSS-satelliitti käyttää yhtä tai useampaa taajuutta etäisyyssignaalien ja navigointitietojen lähettämiseen. Nämä signaalit vaihtelevat luotettavuuden ja käytettävyyden suhteen. Mitä enemmän signaaleja vastaanotin voi käyttää, sitä enemmän tietoa se voi kerätä satelliiteista, sitä tarkempi ja luotettavampi on laskettu sijainti.
Navigointi-GPS puhelimissa, autoissa ja muissa kuluttajalaitteissa käyttää yleensä GPS- tai GNSS-signaaleja vain yhdellä taajuudella (L1). Kaksitaajuiset vastaanottimet voivat vastaanottaa kaksi signaalia kustakin satelliittijärjestelmästä. Monitaajuiset vastaanottimet sitä vastoin vastaanottavat suuren määrän signaaleja mistä tahansa GNSS-järjestelmästä. Tällaiset monitaajuiset vastaanottimet saavuttavat GNSS-tekniikan rajoja tarjoamalla tarkimman, luotettavimman ja vankemman mahdollisen paikantamisen.


Ylärivillä paikannussignaali kun vain yhtä saman satelliitin taajuutta käytetään ja alarivillä kun satelliitista luetaan kaikki eri signaalien kombinaatio monitaajuus-GNSS laitteella.Väri sinisestä punaiseen osoittaa signaalin voimakkuuden lisääntymistä.

Mitä etuja monitaajuisen GNSS-vastaanottimen käytöstä on?

  • Ionosfäärivirheiden poistaminen: Yksi- ja kaksitaajuisten (tai useiden) vastaanottimien tärkein erottava tekijä on suurempi tarkkuus, joka voidaan saavuttaa poistamalla ensimmäisen asteen ionosfäärivirheet. Varautuneet hiukkaset ionosfäärissä häiritsevät ja viivästävät GNSS-signaaleja. Kun vastaanottimella on pääsy kahteen tai useampaan signaaliin samasta satelliitista, se voi poistaa kaikki suuret ionosfäärivirheet ja nostaa erillisen tarkkuuden useista metristä yhteen metriin.
  • Radiotaajuisten häiriöiden laatu: Häiriöitä tapahtuu, kun muut samalla taajuudella olevat muut signaalit ovat vahvempia kuin GNSS-signaalit. Häiriöitä voivat aiheuttaa radioamatöörit tai viereiset elektroniset laitteet ja ne vaikuttavat yleensä yhteen GNSS-taajuuksista kerrallaan. Signaalien käyttäminen useilla taajuuksilla mahdollistaa vastaanottimen siirtymisen toiselle taajuudelle, jos jollakin taajuudella havaitaan häiriöitä.
  • Parempi monitieheijastumien hylkäys: L1-signaali, jota käytetään yksitaajuisissa vastaanottimissa, on altis monitieheijastumisille. Monitieheijastuminen aiheuttaa "näköyhteys"-signaalien vääristymistä, koska monitieheijastuminen häiritsee identtisiä signaaleja jotka heijastuvat esineistä, kuten rakennuksista, autoista tai puista. Uudet GNSS-signaalit, kuten GPS L5, Galileo L1BC ja erityisesti Galileo E5-AltBoc, ovat luonnostaan immuunimpia monitieheijastumisille, joten näitä signaaleja käyttävä vastaanotin kärsii vähemmän monitieheijastumavirheistä.
  • Parempi tarkkuus: Useiden satelliittien käyttö luo redundanssia, mikä mahdollistaa satelliittien ja niiden signaalien tilastollisen analyysin. Tällaisten tilastotietojen avulla vastaanotin voi havaita ja poistaa etäisyydenmittaussignaalien tahattomat viat paikannustarkkuuden parantamiseksi.
  • Yhteensopivuus RTK-verkkojen kanssa: Kaikkien GNSS-signaalien vastaanottaminen tekee vastaanottimesta täysin yhteensopivan kaikkien RTK-verkkojen kanssa, koska tietylle signaalille tarjotaan RTK-korjauksia. Esimerkiksi RTK-verkko saattaa tarjota korjauksia E5b:lle eikä E5a:lle.
  • Nopea RTK-korjaus ja suunnan alustus: Yksitaajuisilla vastaanottimilla RTK-korjauksen saaminen voi kestää useita minuutteja tarkimman mahdollisen RTK:n paikannustarkkuuden saavuttamiseen. Jos vastaanotin voi seurata ja käyttää useita signaaleja, käynnistysaika sijainnin ja suunnan saamiseen (kaksiantennivastaanottimet) lyhenee sekunteihin. Tämä on erityisen tärkeää haastavissa ympäristöissä, joissa paikannus saattaa ajoittain kadota ja se on hankittava nopeasti uudelleen.
  • Ylimääräinen GPS- tai GNSS-häirinnäntunnistus: Useita taajuuksia käyttävät vastaanottimet voivat käyttää näitä taajuuksia häirinnän lisätarkistukseen. Vertaamalla eri signaalien kantamaa (etäisyys satelliittiin) tiedoissa voidaan havaita poikkeavuuksia ja huomioida ne.


GNSS-paikannus vaikeissa ympäristöissä
Kun GNSS-vastaanotin on kytketty vähintään neljään GNSS-satelliittiin, se voi laskea sijaintinsa (pituusaste, leveysaste, korkeus). Käyttämällä korjauksia, kuten RTK, GNSS-vastaanottimet voivat edelleen parantaa tarkkuuttaan senttimetritasolle. Silti mitä enemmän satelliitteja vastaanotin "näkee", sitä luotettavampi on sen tarkka paikannus ja sitä paremmat mahdollisuudet sillä on paikantaa myös haastavissa ympäristöissä.
Esimerkiksi työmaalla näkymä taivaalle on usein osittain koneiden, rakennusten, kivien tai lehtien peitossa. Tämä tarkoittaa, että käytettävien satelliittien määrä laskee merkittävästi. Monitaajuiset GNSS-vastaanottimet, jotka seuraavat kaikkia signaaleja kaikista mahdollisista satelliittijärjestelmistä, "näkevät" mahdollisimman monta satelliittia, mikä auttaa niitä olemaan kestäviä tällaisissa haastavissa olosuhteissa.
Entä jos näkymä taivaalle on kokonaan tukossa, esimerkiksi siltojen alla tai paksujen lehtien alla? GNSS/INS-järjestelmä voi käyttää inertia-anturia laskeakseen suhteellisen sijainnin viimeiseen tunnettuun GNSS-paikkaan ja täyttää tyhjät kohdat tilapäisen GNSS-katkoksen aikana.


Avainominaisuudet
• Yksinkertainen all-in-one RTK-yhteensopiva
Monitaajuuksinen GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, Atlas® L-band, RTK (mFreq ominaisuus kertalisenssituote optioista)
• ​​​​​​​Cygnus™ GPS-häirinnän esto
• Athena™ RTK- ja Atlas® L-Band yhteys differentiaalikorjaukselle (RTK kertalisenssituote, Atlas® korjaukselle saatvilla Basic kertalisenssi tai useanlaisia aikasidottuja eri tarkkuuden ratkaisuja eri alueille)
• Tukee Ethernet-, CAN-, sarja-, Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyttä
• Tehokas WebUI-käyttöliittymä Wi-Fin kautta
• Todella kestävä ratkaisu vaativimpiin ympäristöihin
• Vastaanottosignaalit GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, IRNSS ja Atlas®
• Jopa 8 cm RMS maailmanlaajuinen paikannustarkkuus Atlas-satelliittikorjauksella (tiedustele tarvittaessa lisätietoa)
• Jopa 8 mm + 1 ppm tarkkuus RTK
• SBAS satelliittidifferentiaalikorjaus vakiona sekä ulkoisen DGNSS-laitteen RTCM-104 korjausdataliitäntä
• 0.27° suuntatarkkuus
• 10 Hz päivitystaajuus, 20 Hz lisenssillä
• Erinomaiset kaistan sisäisten ja kaistan ulkopuoliseten häiriöiden poisto
• Integroidut gyro- ja kallistusanturit auttavat laitteen nopeassa käynnistymisessä sekä mahdollistavat tarkan 1° suuntatiedon 3 minuutiksi satelliittisignaalien mahdiollisen katoamisen aikana
• Tarjoaa tarkan suunnan, paikkatiedon, kohoilun sekä pitkittäis- ja sivuttaiskallistuman
• Pienikokoinen ja huoltovapaa yhdistelmälaite
NMEA 0183 liitäntä
• Ethernet, CAN, Bluetooth ja WiFi liitäntä
• Täysin yhteensopiva laitteille kuten autopilotit, tutkat, AIS, karttaplotterit jne.
• 1059 kanavainen
• Käyttölämpötila -40°C - +70°C
• Säilytyslämpötila -40°C - +85°C
• Käyttöjännite 9 - 32 VDC
• Virrankulutus max 7.5 W
• Upotuksenkestävä IPx7
Mitat 686 x 220 x 123 mm
Paino 3.7 kg

HUOM. Ei sisällä kytkentäkaapelia. Mikäli laitetta ei vaihdeta vanhan tilalle, tilaa kytkentäkaapeli optioista!

Takuu 2 vuotta

Yllänäkyvien SBAS-korjauksien ulkopuolisilla alueilla Hemisphere Atlas®-korjauspalvelu parantaa tarkkuutta tuntuvasti




Pyydä erikseen tarjous H10, H30 ja Offhore lisensseistä niiden lukemattomien vaihtoehtojen vuoksi!


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.