• Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
  • Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
  • Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
  • Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
  • Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
  • Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
  • Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
  • Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex
Löydät kalat ja pohjanmuodot valokuvamaisen tarkasti! Humminbird MEGA 360 imaging -vedenalainen tutka toimii anturina Humminbird-laitteille josta saadaan näytölle upeaa valokuvamaista viistokaikukuvaa vedenalaisesta maailmasta kaikkiin suuntiin veneen ympärillä. MEGA 360 Imaging-laitteen ympyrän muotoinen jonka koko on jopa 38 m veneesi ympäriltä. MEGA 360 Imaging Ultrex -mallin voi kiinnittää suoraan Minn Kota Ultrex -keulasähkömoottoriin tai sitä voi käyttää myös kätevästi siirrettävän Minn Kota -anturitelineen kanssa. Humminbird MEGA 360 Imaging kuva päivittyy näytölle samaan tapaan kuin vedenpäällinen tutkakuva. Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti. MEGA 360 toimii myös perinteisenä viistoluotausanturina MEGA-tarkkana silloinkin. 10x zoom-toiminto helpottaa löydettyjen kohteiden tarkastelua. Humminbird-luotaimen jaetussa ruutunäkymässä voit käyttää 360 näkymää vaikka karttanäkymän kanssa rinnakkain. Humminbird MEGA 360 Imaging on upea työkalu meripelastustöihin, vedenalaiseen tutkimustyöhön ja kalastamiseen!
 

Humminbird MEGA 360 Imaging - Ultrex

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: H411250-1

Myymälässä: 0 kpl, toimitusaika-arvio 3-4 päivää Verkkokaupassa: Toimittajan varastossa. toimitusaika-arvio 3-4 päivää

Hinta: 1779,00 177900  €2088,00 € 208800

Rahtivapaa toimitus Postin, Matkahuollon tai DBSchenkerin noutopisteisiin.

Määrä: kpl

HUMMINBIRD MEGA 360 IMAGING – NYT MEGA-TARKKUUDELLA

360° näyttävä vedenalainen tutka on nyt siirtynyt MEGA-tarkkuuteen. Kauan odotettu uutuus julkistettiin ICAST 2019 kalastusmessuilla Wischonsissa USA:ssa ja voitti siellä NEW PRODUCT SHOWCASE -palkinnon. 360 MEGA Imaging näyttää yli kolme kertaa tarkemmin kuin perinteinen 455 kHz luotaus. Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi jopa 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti!. Valittavanasi on kuusi luotausnopeutta.
360 MEGA Imaging on suunnitteltu häiriöttömästi yhteensopivaksi Minn Kota -keulasähkömoottoreiden kanssa. Tämän laite on yhteensopiva Humminbird Helix G3N -luotaimiin ja kaikkiin Humminbird Solix G2 -malleihin.
360 MEGA Imaging ominaisuuksia voi laajentaa Humminbird Heading Sensor -lisälaitteella, jolloin mahdollistetaan reittipisteiden näkyminen sekä niiden tekeminen 360 näkymässä. Samat ominaisuudet saadaan käytöön kun laite on liitetty Minn Kota LINK -koneen kanssa.

ONE BOAT NETWORK - TÄYDELLINEN KOKONAISUUS VENEESEESI!

360 MEGA Imaging on osa “One Boat Network” -yhteensopivaa tuoteperhettä. ”One Boat Network” yhdistää Humminbird-luotaimet, Minn Kota LINK -keulasähkömoottorit , Humminbird Chirp -tutkat, Cannon-takilan sekä Minn Kota Talon -matalavesiankkurin kalastajalle yhteentoimivaksi kokonaisuudeksi.

Rungon pituus: 97cm

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.