ALE 18 %
  • JL Audio MVi-HUB JLid™ Hubi MVi-sarjan venevahvistimille
  • JL Audio MVi-HUB JLid™ Hubi MVi-sarjan venevahvistimille
  • JL Audio MVi-HUB JLid™ Hubi MVi-sarjan venevahvistimille
  • JL Audio MVi-HUB JLid™ Hubi MVi-sarjan venevahvistimille
JLid ™ Comm & Network Hub MV- ja MVi-vahvistimille

MVi-merivahvistimien ekosysteemi on suunniteltu erittäin joustavaksi ja se tarjoaa käyttäjille lähes rajattomat vahvistimien ja kanava-arkkitehtuurien yhdistelmät integroidun DSP-tekniikan hämmästyttävän tehon ohella.

MVi-HUB yksinkertaistaa huomattavasti monivahvistinärjestelmän kokoonpanoa mahdollistaen vahvistinverkon kaikkien vahvistimien näkymisen yhdessä TüN™ -sovellusistunnossa. Verkko synkronoi kaikkien vahvistimien DSP-esiasetukset ja jakaa komennot yhdestä valinnaisesta digitaalisesta kaukosäätimestä (M-DRC-50 tai DRC-205, myydään erikseen) koko vahvistinverkossa. DRC-komennot voivat sisältää pää-äänenvoimakkuus, Subwoofer-taso, Fader, Zone-kohtainen äänenvoikkuus ja pikavalinnat  esiasetuksille (toiminnot vaihtelevat malleittain).

MVi-HUB sisältää JLid-COMM-portit jopa kuudelle vahvistimelle (yhden ”Master” MVi -vahvistimen ja jopa viiden ”Slave” MV- tai MVi -vahvistimen) kytkemiseen tavallisilla CAT5e-kaapeleilla, jolloin käyttäjät voivat vaihtaa nopeasti vahvistimien välillä viritysprosessin aikana , irrottamatta ja kytkemättä kaapeleita.

Mukana on myös oma JLid-CTRL-lisälaiteportti valinnaisen DRC- tai VXi-BTC Bluetooth®-ohjaimen (kumpikin myydään erikseen) kytkemistä varten. VXi-BTC-lisälaite mahdollistaa koko vahvistinverkon kätevän langattoman asennuksen ja virityksen yhteensopivalla iOS®- tai Android®-laitteella TüN™ Mobile- tai TüN ™ Express -sovellusten avulla.

Liittämisen helpottamiseksi MVi-HUB saa virtansa kytkettyjen vahvistimien kautta eikä vaadi erillistä virta- tai kytkentäjohdotusta (Huomaa: MVi-HUB-toiminta vaatii ainakin yhden ”Master” MVi -vahvistinkytkennän.)

MVi-HUB sisältää seuraavat ominaisuudet:
  • JLid-COMM-liitännät: 1 kpl Master-sisäänmeno / 5-orjavahvistinlähdöt
  • JLid-CTRL-liitännät: 1 lisälaiteportti
  • Vahvistintunnistuksen tilan merkkivalot
  • Virransyöttö JLid -yhteyden kautta MVi-vahvistimilta


Marinean JL Audio YouTube kanava

JL Audio MVi-HUB JLid™ Hubi MVi-sarjan venevahvistimille

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi: MVi-HUB

Myymälässä

Hinta: 399,00 39900 489,00 € 48900
Määrä: kpl

Tiedostot

Fyysiset tiedot
Korkeus 52 mm
Leveys 285 mm
Syvyys 101 mm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.