• Länsman tyhjennyspumppu
  • Länsman tyhjennyspumppu
Ruotsalaisvalmisteisesta Länsman tyhjennyspumpusta saat avun näihin ongelmiin ja voit sateesta huolimatta turvallisin mielin jättää veneesi. Länsman on automaattinen tyhjennyspumppu, joka toimii veneen kiinnitysköyteen kohdistuvien nykäysten avulla, aallokon ja tuulen liikuttaessa venettä. Länsmanin kapasiteetti on jopa 2500 litraa vuorokaudessa Se on helppo asentaa, käytännöllinen ottaa mukaan ja lukita.

Länsman tyhjennyspumppu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tuotekoodi:

Myymälässä

Hinta: 69,00 6900
Määrä: kpl
Veneenomistajille veneilykausi on yhtä juhlaa. Käytit venettäsi sitten kuljetukseen tai huviksesi, on mahtavan vapauttavaa ajella pitkin järviä ja meriä. Sateisista päivistä ja öistä saattaa koitua kuitenkin mittavia ongelmia. Ei toivottu vesi veneessä aiheuttaa päänvaivaa omistajille ja tuntuu toivottomalta tyhjentää venettä vielä sataessa. Jos et asu veneesi lähistöllä, se maksaa aikaa, rahaa ja energiaa päästäksesi veneesi luo ja ainoastaan sen takia, että saat sen tyhjennettyä vedestä.
Vakuutusyhtiöt ovat nihkeitä korvaamaan vedentäyttämiä veneitä, puhumattakaan uponneista koneista ja veneistä. Vesi veneessä saattaa aiheuttaa suuria kustannuksia. Yleisesti suuressa osassa veneitä on akkukäyttöisiä pilssipumppuja, mutta monet joutuvat tyhjentämään veneensä käsin silti akkujen loppuessa.

Länsman tyhjennyspumppu
Keksintö Länsman on täysin automaattinen aaltojen ja tuulen voimasta toimiva pilssipumppu. Länsman esiteltiin ensimmäisen kerran Göteburgissa, Ruotsissa helmikuussa 2009 ja sittemmin on otettu hyvin vastaan muualla ja on tulossa maailmanlaajuiseksi. METS-näyttelyssä Amsterdamissa Länsman sai erityismaininnan “Vuoden luontoystävällisin tuote 2009”. Yhtiö on erittäin ylpeä saamastaan tunnustuksesta.
Länsman on helppoa asentaa. Se voi olla sijoitettuna veneesi ja ankkurointipisteen välillä, esimerkiksi laituriin. Kiinnitysköyden nykiminen veden ja tuulen vaikutuksesta poistaa vettä jopa 2500 litraa vuorokaudessa. Ennen Länsmanin esittelyä yleisölle, se on ollut testattavana kaksi kautta vaikeissa olosuhteissa hyvin tuloksin.
Länsman on valmistettu vahvoista materiaaleista, jonka vetolujuus on 1500 kg. Länsman on luontoystävällinen, kestävä ja luotettava. Kuivina kausina voit jättää Länsmanin paikoilleen, kuiva käyminen ei vahingoita tuotetta. Länsmanin kanssa tunnet olosi turvalliseksi.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.